Fanovi ga zezaju

Zaprosio je 38 godina mlađu osobnu trenericu koja je vršnjakinja njegove kćeri, kažu da joj i sliči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren uživa s Emmom Krokdal, koja je vršnjakinja njegove starije kćeri Ide. Glumac ima i 18-godišnju kćer Gretu.

Švedski snagator Dolph Lundgren (62) nedavno je zaprosio 38 godina mlađu djevojku Emmu Krokdal

Pogledaj i ovo showbuzz zaručeni golupčići Našao je ljubav s 39 godina mlađom koja je vršnjakinja njegove kćeri, predviđali su im ekspresan kraj, no oni uživaju i kritike ignoriraju

Par je nakon vijesti, koja je zbog razlike u godinama šokirala dio javnosti, viđen kako skupa obavlja obveze po Los Angelesu. Osobna trenerica obukla je vruće traper-hlačice i majicu s dugim rukavima te obula sandale. Dolph je bio u kratim hlačama i majici, uz koje je uskladio tenisice. 

Oboje su imali zaštitne maske na licu, a Krokdal je nosila i sunčane naočale. Kada je par obavio sve što je imao, ušao je u auto. Emma je to iskoristila kao priliku da pokaže zaručnički prsten, pa je ispružila lijevu ruku kroz prozor dok je sjedila na suvozačkom mjestu. Tako je otkrila da je Lundgren za nju odabrao ružičasti dijamant. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Something very special happened here in Sweden. D❤️E

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Inače, glumac se ženio dva puta, a s prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. 

Supružnici su dobili i kćeri Idu i Gretu. Zanimljivo je da Ida ima 24 godine i vršnjakinja je njegove zaručnice, dok Greta ima 18 godina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s stay safe and stay in shape!😉👊🏻

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Dolph je zaprosio Emmu, koja je norveškog porijekla, u Stockholmu, glavnom švedskom gradu ranije ovog mjeseca. Glumac je objavio sretnu vijest na svom Instagramu. 

"Nešto jako posebno se dogodilo u Švedskoj", istaknuo je. Ranije se hvalio kako vježba sa svojom mlađahnom djevojkom, a čini se kako su oboje u vrhunskoj formi. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene