Velika večer za Novu TV!

Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio!

Supertalent Supertalent Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio +0 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Nagrade Zlatni studio dodijeljene su na svečanoj gala večeri u Zagrebu.

Lica i formati Nove TV i ove su se godine bili našli među finalistima medijske nagrade Zlatni studio koju dodjeljuje Jutarnji list, i to kao medijska kuća s najviše nominacija, a dodjelu su napustili s tri od ukupno četiri nagrade za koje su bili nominirani. 

Pogledaj i ovo Petar Grašo na setu serije Dar Mar Veliko priznanje Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma!

Urednica istraživačkog magazina Nove TV Ivana Paradžiković osvojila je prestižnu nagradu Zlatni studio među tri finalista u kategoriji TV voditelj/voditeljica.

"Hrabre žene koje istupuju sa svojim pričama, daju mi snagu za ono što radim", izjavila je Ivana u govoru zahvale.

Domaća serija ''Na granici'', čiji su glumci i radnja prikazani na domišljat i duhovit način i pred male ekrane privukli velik broj gledatelja te seriju pozicionirali na vrh gledanosti tog formata, dobitnica je nagrade za najbolju domaću TV seriju. 

Emisija ''Provjereno'' osvojila je nagradu u kategoriji za najbolju TV emisiju! Ekipa ''Provjerenog'' već 13. sezonu istražuje teme važne za javni interes, ali i objavljuje društveno osjetljive priče zbog kojih se građani angažiraju kako bi pomogli drugima.

"Mi nismo od velikih riječi, mi smo od velikih djela, tako će i ostati svakog četvrtka", izjavio je novinar emisije "Provjereno" Ivan Čorkalo preuzimajući nagradu. 

Nova TV ove je godine bila televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio i to za četiri formata i jedno lice Nove TV, a kao prezenter na dodjeli je sudjelovao i reporter Nove TV Andrija Jarak. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene