uvijek iskrena ljepotica

Djevojka vatrenog Talijana iznenadila najnovijim priznanjem o seksualnom životu, pokrenula je i žustru raspravu zbog toga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giorgia Soleri je četiri godine u vezi s frontmenom benda Maneskina, Damianom Davidom, a navodno su i zaručeni. Naklonost svojih pratitelja je pridobila izgledom, ali i progovaranjem o depresiji i vulvodiniji.

Djevojka pobjednika Eurosonga Damiana Davida (22) i poznata influencerica, Giorgia Soleri (25) često dijeli golišave fotografije, a odgovara i na škakljiva pitanja svojih obožavatelja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zaludio žene! Evo koga ljubi Talijan za kojim je poludio cijeli svijet: Ona je tetovirana ljepotica čiji je Instagram prepun golišavih fotki!

Giorgia je i ovog puta odlučila dati neke informacije pratiteljima kojih ima 302.000. Osvrnula se na svoju seksualnu orijentaciju i otkrila da je biseksualka. 

"Seksualno sam fluidna, što znači da me jednako privlače muškarci i žene", napisala je Damianova djevojka. 

Mnoge je zanimalo i je li njezina veza s frontmenom benda Maneskin u skladu s njenim feminističkim stavovima. "Što je tu nefeminističko? Imati slavnog dečka nije u skladu s feminizmom? Ili bi bilo feminističnije zauvijek skrivati ​​vezu. Mislim, to je divna stvar, zar ne?", istaknula je. 

Inače, Giorgia i Damiano su skupa četiri godine i iako su vezu dugo skrivali od javnosti, glazbenik je nedavno u svojim Instagram storyjima prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju kojom je potvrdio da su par.

"Nakon četiri godine možemo reći, zar ne?" napisao je uz objavu Damiano, kojeg na Instagramu prati više od 1,7 milijuna ljudi. Prije nego što je David pobijedio na Eurosongu i saznalo se tko mu je djevojka, Soleri je bila poznata influencerica, no pratilo ju je skoro dvostruko manje ljudi nego sad, odnosno oko 170.000. 

Njezinim pratiteljima se posebno sviđaju njezine mnogobrojne tetovaže i seksi fotke koje često objavljuje. "Poziram, volim, pokazujem stražnjicu na Instagramu i jedem amatricianu. U međuvremenu pišem poeziju i feministica sam", stoji u opisu njezina profila na Instagramu. 

Njeni pratitelji joj se dive i jer često ističe svoju borbu s depresijom, a ispričala je i kako boluje od vulvodinije. Radi se o bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u vanjskom dijelu vulve. Zbog te bolesti su joj seksualni odnosi veoma bolni, a ispričala je kako si je obećala da će pomoći ženama s istim problemom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Talijanski mediji su pisali i da su pjevač i Giorgia zaručeni, a to je odao jedan komentar na njezinu sliku. Naime, ona je napisala u opis: "Pitajte me jesam li sretna?"

"Moram li te uopće pitati? Zaručena si za muškarca na kojem ti cijeli svijet zavidi", komentirala je Damianova obožavateljica.

Giorgia je bila velika podrška svome dragome i njegovu bendu na Eurosongu te je pozivala svoje pratitelje na Instagramu da glasaju za Maneskin, a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na natjecanju.

Nije joj zasmetalo ni što je Damiano tijekom pobjedničke izvedbe pjesme "Zitti e buoni" strasno u usta poljubio kolegu bubnjara Ethana Torchija, koji se prepustio tome, a navodno je nakon nastupa podijelio još nekoliko poljubaca.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene