izgleda stvarno fantastično!

I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

Indira Levak Indira Levak PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak uživa na moru u Fažani, a obožavatelje je oduševila fotografijom u crnom badiću koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Indira Levak ne propušta niti jednu priliku da se pokaže u najboljem sjaju, a fotografijom u badiću iz Fažane koju je objavila na svom Instagramu oduševila je cijelu hordu svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Aj' mala na kupanjac", napisala je Indira uz fotku na kojoj pozira u jednodjelnom crnom badiću koji je savršeno istaknuo njezine obline.

"Gasi internet", "Izgledaš fantastično", "Koji komad", "Opa", "Predivna si", samo su neki od komentara ispod fotografije. Mnogi se slažu kako Indira izgleda bolje nego ikada, a naša energična pjevačica novim je fotkama to samo potvrdila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je svojim smjelim kombinacijama uveseljavala gledatelje i u zadnjoj sezoni showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", gdje su joj dekolte i mini haljine postali zaštitni znak.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene