zanimljiv par

Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Sandra Bagarić je na Facebooku objavila staru fotografiju sa suprugom Darkom Domitrovićem pvodom njihove godišnjice braka.

Operna diva Sandra Bagarić i njezin suprug, pijanist Darko Domitrović, proslavili su 24. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić i Darko Domitrović bio joj je profesor Izlazak ovog domaćeg para podsjetio je na početak njihove baš zanimljive ljubavne priče, koja se zauvijek zapečatila njezinom prosidbom na plaži!

"Tada smo imali sadašnjost, sada imamo prošlost, želim nam jednako lijepu budućnost.Prvi dan ljeta, dan muzike, što ljepše željeti. Sretna nam godišnjica braka", napisala je Bagarić na svojem Facebooku uz njihovu zajedničku fotografiju s početka veze.

Sandra i Darko imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima. Naime, Dimitrović je Sandri predavao na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled, te ga je kasnije sama i zaprosila.

"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim, da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za In Magazin.

Njih dvoje vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene