prosuo dušu!

Dina Rađu ponijele emocije poslije večeri koju će pamtiti dok je živ, a pridružili su mu se supruga Viktorija i sin Roko!

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa i Mišo Kovač Dino Rađa sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom Mišo Kovač i Roko Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa - 4 Dino Rađa - 5 Dino Rađa - 3 Dino Rađa - 1 Dino Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +2 Viktorija i Dino Rađa Galerija

Dino Rađa na Instagramu je posvetio emotivnu objavu Miši Kovaču nakon njegova koncerta u Splitu na kojem je bio sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom.

Bivši košarkaš Dino Rađa ne krije oduševljenje nakon povratničkog koncerta legendarnog Mate Miše Kovača na Starom placu u Splitu.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Na koncertu su mu društvo pravili sin Roko i supruga Viktorija koja je u snimkama na Instagramu pokazala kako su se zabavljali, a Rađa je zatim Miši posvetio emotivnu objavu.

"Dalmacija je za***ana, tvrda, teška, buntovna, ne priznaje nikoga i ništa. Čudna jedna biljka. Ali ima jednu jedinstvenu emociju koju se ne boji pokazat. To se naj bolje vidilo sinoć. Koncert s toliko emocije sa svih strana je nemoguće opisat. I tu je Mišo prirodni fenomen jer ujedinit Dalmaciju rijetko ko može. Toliko je bilo dobre energije i suza da ne bi minja sinoćnju večer nizašta. Mišo fala na lipoj večeri. Pamtit ću dok san živ", napisao je Dino uz galeriju fotografija s Mišom i obitelji, a sve je posebno dirnula ona na koju grli legendarnog pjevača.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

"Bravo Dino i ti si pokazao svoju veličinu ... suze krenu same", "Iskrena i čista emocija. To je Dalmacija", "Dino kralju, duša si od čovjeka!", "Lijepo rečeno, bravo", samo su neki od brojnih komentara koje je dobio.

Rađa je i uoči spektakla na Starom placu oduševio javnost videom u kojem je pozvao ljude na Mišin koncert.

"Ajmo čoviku napravit počast kakvu nikad nije doživia! Idemo napunit sve sa Mišinim majicama, idemo napunit terace, balkone krovove da zapamti za cili život, nešta što nikad nije vidio. Kad nekoga nema pa mu se daju imena ulica, medalje, spomenici. Ajmo napravit nešto za života da pamti!", poručio je tada, a izgleda da ga je narod poslušao, jer na koncertu je bilo preko 30 tisuća ljudi, a većina ih je nosilo majice s Mišom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +7 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene