''Sigurno je bila prometna!''

Atraktivna Hrvatica koju uspoređuju s holivudskom glumicom u čipkastom donjem rublju prošetala se gradskim ulicama: ''Mama me nije odgojila da odustajem''

Deniss Grgić Deniss Grgić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 +21 Deniss Grgić - 2 Galerija

Hrvatska influencerica Deniss Grgić prošetala se ulicom u donjem rublju, koje je vješto sakrila zanimljivom haljinom, a za tom ljepoticom svatko bi se okrenuo.

Hrvatska influencerica koju često uspoređuju s holivudskom glumicom Megan Fox pohvalila se novim fotografijama na svom Instagramu.

Deniss Grgić za te se fotografije ulicom prošetala u crnom čipkastom donjem rublju i crnim štiklama, a grudnjak i gaćice vješto je sakrila haljinom prozirnog materijala koja je padala uz njezino tijelo. Deniss je tako zauzela nekoliko poza, a u opisu je jasno poručila kako samu sebe vidi.

''Mama me nije odgojila da odustajem, odgojila je pravu prijetnju'', napisala je.

''Zgodna cura, a ima i kaj pokazat'', ''Lako se s takvim nogama prošetat po gradu'', ''Žena bez milosti'', pisali su joj u komentarima, a jedan se pratitelj posebno našalio.

''Sigurno se dogodila prometna!'' napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

Inače, na Instagramu je prati više od 97 tisuća pratitelja, s kojima rado dijeli fotografije u seksi izdanjima. Pripadnici muškog spola zbog toga željno iščekuju svaku njezinu sljedeću objavu.

Deniss se natjecala i u prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', ali je vrlo brzo ispala iz emisije sa svojim plesnim partnerom Jakovom Bjelcem.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 1 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 2 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 3 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 4 +12 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 8 Celebrity Legendarni bivši nogometaš zbog ove tajanstvene žene ostavio je suprugu s kojom je dobio djecu, a zbog njezinih je oblina nastala prava pomutnja na plaži!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 +28 Diletta Leotta - 6 Celebrity Najzgodnija sportska novinarka ljepotu i obline trudničkog tijela pokazala je u badiću koji se gotovo stopio s bojom kože

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene