''Dominiraš!''

Hrvatska Megan Fox pozirala u sićušnom topu koji je naglasio njezine grudi, a koje je i sama zanimljivo opisala ispod fotografije!

Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Deniss Grgić - 2 +19 Deniss Grgić - 1 Galerija

Deniss Grgić zavodljivo je pozirala u baru, a u prvom planu bile su njezine grudi koje je i sama pohvalila u opisu.

Uspješna influencerica i akademska slikarica Deniss Grgić ne ustručava se dijeliti eksplicitne fotografije na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić - 1 Kakvo tijelo! Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

Naime, pozirala je u crnom topiću i širokim trapericama koje su joj otkrile mišićavi trbuh, no pažnju je ipak zaokupirao bogati dekolte.

Dalo se primjetiti kako je jedva ugurala grudi u sićušni top.

"Prave grudi", napisala je Deniss pa dodala heštag "Najbolje sise ikad".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Savršeno", "Prekrasna si", "Dominiraš", "Top", "Odlična", samo su neki od brojnih komentara.

Deniss je, nažalost, s partnerom Jakovom Bjelcem prva ispala iz ''Plesa sa zvijezdama'' ove sezone, svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu.

Često dobiva usporedbe i s jednom holivudskom glumicom te je zovu hrvatskom Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost, pa mi spomenu. To je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagram profilu prati je preko 97 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli fotografije u seksi izdanjima. Pripadnici muškog spola zbog toga željno iščekuju svaku njezinu sljedeću objavu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 1 Katy Perry Katy Perry +22 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Katy Perry postala hit na društvenim mrežama zbog ovih prizora s kraljevske krunidbe, pogledajte snimku o kojoj svi pričaju, a još se nešto komentira!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 +26 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Zanimljivosti Stavrosova supruga uvijek se držala podalje od javnosti i medija, a na sprovodu je hrabro primala izraze sućuti i zagrljaje utjehe

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene