Veliki borac

Srpska voditeljica pojavila se na televiziji samo 2 mjeseca od stravične nesreće i uputila važan apel

Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Screenshot Pink TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (Foto: Screenshot Pink TV) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) +2 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Galerija

Dea Đurđević gostovala je prvi put na televiziji nakon prometne nesreće u kojoj je ostala bez ruke.

Srpska voditeljica Dea Đurđević gostovala je na televiziji prvi put od stravične prometne nesreće u kojoj je autobus otkinuo ruku.

Pogledaj i ovo Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Teška nesreća Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku

Dea je gostovala u programu televizije "Pink", gdje inače radi, te je ispričala što je sve prolazila i kako se osjećala, piše Blic.

"Sad sam na sigurnom, ovo je moja kuća! Svi znaju što me je snašlo. Imala sam višestruke ozljede i traumu srca i pluća, dvostruki prijelom zdjelice i trtične kosti. Najteža ozljeda bila je ozljeda ruke. Oporavljam se i dalje, zahvalna sam doktoru za sve što je učinio za mene", rekla je Dea i dodala kako joj podrška koju dobiva mnogo znači.

"Beskrajno mi znači podrška ljudi, šalju mi lijepe stvari, jako sam sretna. Hvala svima za poklone, za bukete, lijepe riječi. Željela bih svima odgovoriti, ali to je nemoguće. Svima ću se odužiti. Moja televizija maksimalno me je ispoštovala", zaključila je Dea.

Priznala je kako joj je bilo teško jer nije mogla sama ustati ni sjediti bez tuđe pomoći, prenosi Blic.

"Svi su se brinuli o meni, zajedno smo jeli, pravili svaki moj korak. Sve krećeš iz početka, od nule. Ne postoji telefon, ne postoji televizor", pohvalila je Dea liječnike Vojnomedicinske akademije.

Jedan od njih, Marko Bumbaširević, također je bio gost u studiju i objasnio je da se Dea mora pridržavati svih liječničkih savjeta, pa i onog da prestane s konzumacijom duhanskih proizvoda. 

Pri kraju emisije Dea je uputila apel svim sudionicima prometa.

"Vrlo je važno se da svi koncentriraju na promet. Da ne gledaju u telefon, da se ne zamaraju bilo čime drugim što moraju raditi. I da gledaju. Događale su se i mnogo gore stvari, ja to znam, ali hajde da ih uopće ne bude", poručila je stradala voditeljica. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek, Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +8 Salma Hayek (Foto: Getty Images) Celebrity Holivudska ekipa uživa u Rovinju: Pogledajte najnovije fotografije za koje je Salma pozirala u haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene