otkrili nepoznate detalje

Supruga Davora Božinovića u njega se zaljubila na prvi pogled, kada joj je bilo samo 17 godina, a par sada ima veliki razlog za slavlje!

Davor i Jasna Božinović Davor i Jasna Božinović Josip Regović/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Jasna Božinović Davor i Jasna Božinović Davor i Jasna Božinović Davor Božinović s kćerima Davor i Jasna Božinović - 1 Davor i Jasna Božinović - 2 Davor i Jasna Božinović - 3 Davor i Jasna Božinović - 5 Davor i Jasna Božinović - 4 Davor i Jasna Božinović - 3 +6 Davor i Jasna Božinović - 2 Galerija

Davor Božinović i supruga Jasna zajedno su od tinejdžerskih dana, a sada slave okruglih 40 godina ljubavi.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i njegova supruga Jasna slave 40 godina ljubavi.

Tim su povodom za Gloriju podijelili detalje svojeg obiteljskog života, a oboje su istaknuli i kako im je unučica Kiara centar svijeta otkako je 2020. godine došla na svijet.

"Kiara je bez konkurencije. Ima roditelje, neka oni budu strogi, ja neću. Kad dođe k nama, želim uživati u svakom trenutku. Slušao sam priče o posebnom odnosu djedova i unuka, ali nisam očekivao da će se između mene i nje razviti baš toliko snažne emocije", priznao je ministar.

Njegova supruga je istaknula kako najveću vrijednost i životni uspjeh vidi upravo kroz lijep i kvalitetan odnos koji imaju sa svojim kćerima Ivanom i Brunom, s kojima nastoje provoditi sve slobodne trenutke.

Pogledaji ovo Davor Božinović Celebrity Ministar Božinović pohvalio se svojim kćerima, koje inače skriva od očiju javnosti: "Najvrjednija titula u životu jest biti otac!"

"Kad to nije moguće, spojimo se navečer na videopoziv u zajedničkoj grupi i razgovaramo kako je tko proveo dan. Djed, dakako, prvo pita kako je Kiara, što je taj dan jela, radila, pričala, što je crtala u vrtiću... Sve životne izazove, i pozitivne i negativne, dijelimo i zajedno pronalazimo rješenja. Nema tajni, samo podrške i razumijevanja", ispričala je Jasna, koja se u Davora zaljubila na prvi pogled, kad joj je bilo svega 17 godina.

Svoju ljubav su 1988. okrunili brakom u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, a zatim i u crkvi Svetog Franje Ksaverskog.

Pogledaji ovo Davor i Jasna Božinović - 1 Celebrity Ministar Božinović otkrio je čime ga je osvojila supruga, koju rijetko vidimo: ''U mojim očima ona je i dalje...''

Par najviše uživa u putovanjima i izlascima u kazalište, a odmalena dijele i ljubav prema klasičnoj glazbi te su oboje završili osnovnu glazbenu školu u Tivtu, gdje su neko vrijeme i živjeli sa svojim roditeljima. 

Jasna je inače je po struci stomatologinja i nije se odrekla karijere, unatoč izazovnom poslu njezina supruga. Ima i svoju stomatološku ordinaciju u Zaprešiću, gdje bračni par i živi.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Manolić s majkom i kćeri, 1980. Josip Manolić, 1998. godina Josip Manolić, 1998. godina Josip Manolić, 1998. godina +20 Josip Manolić, 2000. godina Nekad i sad Pogledajte kako je Josip Manolić izgledao u mladosti, osvanula je njegova fotografija iz 50-ih na kojoj ga nećete prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene