Izveli se malo

Ministar Božinović snimljen sa samozatajnom suprugom u izlasku, dosad smo ju vidjeli svega nekoliko puta!

Davor i Jasna Božinović Davor i Jasna Božinović Zeljko Hladika/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Jasna Božinović - 2 Davor i Jasna Božinović - 3 Davor i Jasna Božinović - 1 Davor i Jasna Božinović - 5 Davor i Jasna Božinović - 4 Davor i Jasna Božinović - 3 Davor i Jasna Božinović - 1 Davor i Jasna Božinović - 3 Davor i Jasna Božinović - 2 Davor i Jasna Božinović - 1 +5 Davor i Jasna Božinović - 2 Galerija

Davor i Jasna Božinović bili su na premijeri predstave "Pustolov pred vratima" u zagrebačkom HNK gdje su zajedno pozirali fotografima.

Ministar Davor Božinović snimljen je na premijeri predstave "Pustolov pred vratima" u zagrebačkom HNK-a na koju je poveo i svoju samozatajnu suprugu Jasnu koju nemamo prilike često viđati u javnosti.

61-godišnji Davor i Jasna dobro raspoloženi pozirali su fotografima koji su se tamo našli, oboje su uskladili crne odjevne kombinacije, a predstavu su pratili iz svečane lože.

Ministar svoj privatni život vješto krije od javnosti, ali jednom je za Večernji otkrio ponešto o braku s Jasnom, koja se s njim svega nekoliko puta pojavila pred fotografima.

"Bez supruge danas ne bih bio ovo što jesam, a ljepota je našeg odnosa u povezanosti, bliskosti i poštovanju. Moram priznati da sam se zacopao preko ušiju i, da, bilo je to na prvi pogled. Tako da ne samo da me unučica vrti oko prsta, rekao bih i da moja Jasna ima jednaku takvu moć jer njoj ni za što nikada nisam znao reći ne. Puno razgovaramo i iznimno mi je važno njezino mišljenje. Upoznali smo se još kao klinci u Tivtu, njoj je tada bilo 17 godina i bila je najljepša i najpametnija djevojka u gradu, a u mojim očima i srcu i danas je ista ta djevojka", ispričao je za Večernji list.

Poznato je da je Jasna uspješna vlasnica privatne stomatološke ordinacije u Zaprešiću, a tamo ministar i njegova obitelj i žive.
Tijekom pandemije kada su frizerski saloni bili zatvoreni ministar je otkrio da mu je supruga šišala kosu, a i kako je to ispalo.

"Frizuru stiliziram uz pomoć gela, a nedavno me je ošišala žena. Imamo iskustva još iz mladosti jer me je dok smo hodali znala tu i tamo ošišati. Kako je inače stomatolog, vješta je s rukama", izjavio je onda za 24 sata.

A upravo Jasna ošišala ga je i kad su krenuli u vezu.

''E, da, nekada sam bio i mlađi i imao dužu kosu nego danas, ali s Jasnom su došle i škare. Naime, ošišala me nedugo nakon što smo postali cura i dečko'', rekao je Večernjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene