Šuška se, šuška…

Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham David Beckham David Beckham Victoria Beckham David Beckham Instagram - 5 David Beckham Instagram - 8 David Beckham David i Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 +9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Galerija

Nove fotografije Brooklyna Beckhama rasplamsale su glasine o njegovom zahlađenom odnosu s roditeljima Davidom i Victorijom s kojima nije bio ni na ljetovanju u Hrvatskoj.

Sve su glasnija šuškanja o raskolu obitelji Beckham koje su dodatno potkrijepile nove fotografije na Instagramu.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Naime, obožavatelji su primijetili kako David i Victoria više ne lajkaju fotografije sina Brooklyna i njegove supruge Nicole Peltz Beckham, a Brooklyn je propustio i obiteljsko ljetovanje.

Glasine o njihovom zahlađenom odnosu zahuktale su se otprilike u vrijeme kada je obitelj Beckham bila u Hrvatskoj, gdje su s Davidom i Victorijom stigla njihova preostala djeca, sinovi Cruz i Romeo te kćerkica Harper.

Sada su ih dodatno rasplamsale fotke koje je na svojem Instagramu objavila Nicola i na kojima Brooklyn slavi rođendan njezine 94-godišnje bake, dok je njegova obitelj u Francuskoj.

U galeriji koju je objavila Nicola je i video u kojem Brooklyn njezinoj baki čita rođendansku čestitku u kojoj joj se, među ostalim, zahvaljuje što ga je prihvatila u svoju predivnu obitelj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Trzavice između Beckhamovih i njihovog najstarijeg sina navodno su započele još na njegovu vjenčanju s Nicolom jer Victoria i David nisu sjedili za stolom s mladencima, a do tada su za svoju snahu imali samo riječi hvale.

Inače, obitelj Beckham ranije ovo ljeto odmarala je na otoku Lopudu kraj Dubrovnika, nakon čega su otišli u Francusku.

Victoria i David zatrpali su svoje Instagrame fotografijama iz Lijepe Naše i nisu krili oduševljenje našom obalom, ali i gastronomskom ponudom.

Beckhamovi su na Lopudu uživali u luksuznom kompleksu smještenom u nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Cijena najma ovog kompleksa po danu iznosi deset tisuća eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Prije Lopuda bili su u Veneciji, u kojoj su ih paparazzi snimili tijekom vožnje gondolom.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 +12 In Magazin: Zrinka Cvitešić Celebrity Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Seks-simbol 90-ih daleko je od mišićavog zavodnika za kojim su žene gubile glavu, transformacija je ogromna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene