Pristižu čestitke!

Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Tomislav Miletić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 In Magazin: Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) +6 Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Galerija

Zrinka Cvitešić na svojem je profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila sretnu vijest koju je upravo primila te se tim putem i zahvalila svima koji su tome pridonijeli.

Naša nagrađivana glumica s uspješnom inozemnom karijerom, Zrinka Cvitešić, ima razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Na svojem je profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila sretne vijesti te se tim putem zahvalila i svima koji su tome pridonijeli.

"Zbog upravo primljene najsretnije vijesti u posljednje vrijeme, da su naše Pčelice, udruga roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju, uspjeli sakupiti novac kroz našu akciju, samo želim zahvaliti svima koji su pomogli i odvojili dio svog vremena, srca i novca! Jer zajedno možemo sve! Jer zajedno smo jači! Od srca hvala", poručila je glumica, koja je ponosna ambasadorica udruge Pčelice iz Ogulina.

Uz objavu je priložila i nekoliko fotografija na kojima se pohvalila i kako je prikupljeni iznos nadmašio očekivanu cifru te je otkrila i da će se sredstva iskoristiti za rad fizioterapeuta i psihologa za djecu s poteškoćama u razvoju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Inače, Zrinka se nedavno na našoj obali družila s Woodyjem Harrelsonom, koji je plovio Lijepom Našom na jahti na kojoj su bili i Matthew McConaughey te Sacha Baron Cohen, a legendarni holivudski glumac s našom se glumicom zbližio tijekom snimanja filma "Lost in London".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks - 2 Vladimir Šeks - 8 Mate Bulić i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 1 +8 Vladimir Šeks - 5 Celebrity Našeg političara jedva smo prepoznali na novim fotografijama, je li promjeni imidža kumovala mlađahna brineta s kojom je uhvaćen u prisnim trenucima?

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Seks-simbol 90-ih daleko je od mišićavog zavodnika za kojim su žene gubile glavu, transformacija je ogromna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene