Velike riječi

Danijela Martinović zabrinula fanove statusom o samoći, svi se zapitali gdje je Grašo, pa je ubrzo sve objasnila

Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović (Foto: Instagram) Galerija

Danijela Martinović posljednjom je objavom na Instagramu progovorila o samoći i kako se nosi njome. Odnosi li se to na njezinu vezu s Petrom Grašom, pitaju se brojni fanovi.

Danijela Martinović od samih početaka veze s Petrom Grašom nije imala naviku prečesto odavati ljubavne detalje, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, a nedavno je bila i dio njegove velike povratničke turneje.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

No zadnjom objavom na Instagramu Danijela je zabrinula fanove.

''Dugo sam se bojala samoće i bježala, bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može... Sada kada smo već dugo nas dvije na TI, mogu samo reći: Usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u Vašem životu zauvijek promijeniti."

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on


Fanovi su se zapitali što se, kada i zašto promijenilo, a ubrzo su dobili i odgovor. Naime, bila je to samo najava novog nastavka Danijeline knjige "Šalabahter života", koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

"Sjećate se moje knjige "Šalabahter života?" Ona će uskoro dobiti nastavak, a sinoć sam u svojim objavama podijelila samo jedan djelić misli koji će se naći u njoj. Nisam očekivala toliku buru reakcija, ali po svemu sudeći - vidim da se svima sviđa i sretna sam zbog toga! Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu... Hvala vam na nebrojnim porukama i ljubavi koju mi pružate! Vi ste puno više od ljudi koji slušaju moje pjesme, vi ste moji...", objasnila je Danijela u svom novom postu.

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Podsjetimo, Danijela Martinović i Petar Grešo u vezi su više od dvadeset godina, upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu i ostali zajedno do danas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene