Objavila video

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Galerija

Danijela Martinović se oglasila na Instagramu nakon vijesti da su ona i Petar Grašo prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu.

Splitska pjevačica Danijela Martinović oglasila se po prvi put nakon iznenađujućih vijesti o prekidu dugogodišnje veze s Petrom Grašom, a svojim se obožavateljima i sugrađanima obratila putem svog profila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

"Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađni, sretan nam sveti Duje", poručila je 49-godišnja Danijela širokog osmijeha na licu i dobrog raspoloženja, što su odmah svi primijetili i objavila video u Instagram priči.

Ona i Petar bili su omiljeni par i zajedno su proveli više od 20 godina, no kako nam je potvrdila njegova voditeljica komunikacija Martina Podgorski već neko vrijeme žive na različitim adresama.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga", rekla nam je Martina.

Detalje iz privatnog života Danijela i Petar nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti i o svojoj su ljubavi govorili u rijetkim prilikama, baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihova ljubavna priča počela je prije više od 24 godine, a upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno sve do danas. Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.

Pred oltar se nikada nisu odlučili otići i izgovoriti jedno drugome sudbonosno da, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, koji je u nekim prilikama i surađivao. Nekoliko su puta izjavili kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugoga.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene