Baš joj je lijepo

Danijela Martinović oglasila se poslije kratke pauze, a ono što sve zanima još nije otkrila!

Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović i Giuliano Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela i Izabela Martinović Danijela i Izabela Martinović Danijela Martinović - 3 +14 Danijela Martinović - 4 Galerija

Danijela Martinović je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa zimskog odmora, no točnu lokaciju na kojoj uživa zasad nije otkrila.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica Danijela Martinović oglasila se na društvenim mrežama nakon duže vremena i pokazala svojim pratiteljima u kakvoj idili uživa ovih dana.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

51-godišnja Danijela je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila video snimljen negdje u snježnim planinama i pokazala prizore u kojima uživa. Točnu lokaciju kao ni svoje društvo nije otkrila, ali s lica ne skida široki osmijeh, a uz to je objavila fotografiju.

"Zimske radosti", napisala je kratko.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Danijela se krajem prošle godine našla u centru pozornosti kada je naš mladi nogometni reprezentativac Joško Gvardiol u jednom videozapisu otpjevao stihove njene pjesme "Da je slađe zaspati".

"Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi…", otpjevao je kratko Gvardiol uz smijeh, a ponosna pjevačica to je podijelila i na svojoj Instagram priči.

''Bravo, Joško Gvardiol", napisala je Danijela na Instagramu uz emotkion koji okružuju tri srca.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nina Badrić Sanja Doležal +20 Sanja Doležal Nekad i sad Sjećate li se zaštitnog znaka Sanje Doležal iz 2000-ih? Danas ga se odrekla, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +29 Nives Celzijus - 1 Celebrity Oskudni odjevni predmet bacio je u prvi plan Nivesin atribut kojim se obožava hvaliti: ''Pijesak na guzi i sjaj u oku''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene