"Nema takvih više"

Danijela Dvornik prisjetila se trenutka kad je Dino zbog nje završio u bolnici: "Bila sam ljuta na njega, znao je da će popit batine!"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 +19 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Galerija

Danijela Dvornik posvetila je emotivnu objavu svojem pokojnom suprugu Dinu Dvorniku.

Danijela Dvornik, udovica kralja funka Dina Dvornika, čuva uspomenu na pokojnog supruga i često ga se prisjeća na društvenim mrežama.

Sada je u podužem statusu koji je objavila na svojem profilu na Instagramu prepričala jednu situaciju s njim, kojom je prikazala kakav je Dino bio suprug.

"Znate što, što više upoznajem muškarce to više volim Dina. Ljubav prema njemu nikad nije bila upitna pa i sada kada ga nema. Bez obzira na moj stvarno ispunjen i miran život, prožet svim onim malim stvarima koje me vesele, ima dana kada me neki događaji izbace iz kolosijeka. Nikad se ne ljutim na druge, uvijek na sebe i na svoju prirodnu naivnost kojoj, usprkos godinama i iskustvu, pustim da se zaigra. Namjerno pogriješim da bi se vratila na pravi put", započela je Danijela svoj pa je prepričala događaj koji ju je na njega potaknuo.

"Sinoć, nakon večeri provedene u društvu, u dosadnjikavom noćnom životu Splita, odlučih se vratiti na otok zadnjim trajektom. To mi uvijek teško pada jer ide točno u ponoć, ali želja da se probudim u svom krevetu bila je jača od komfora spavanja kod mame. I tako dok sam polagano hodala obalom do trajekta u nekom pubu na kolodvoru treštala je glazba, čini mi se 90ih i baš kad sam se približila tom mjestu, začula se 'Afrika'!. Ne mogu vam opisati kakvi su me osjećaji preplavili u tom trenutku. Ljudi su unutra plesali, i meni je došlo da uđem unutra i bacim se u trans, ali nisam mogla jer bi zakasnila na trajekt. On je tu... trešti iz zvučnika, daje mi neki znak (ja to tako volim sebi objasnit, osim toga on je znao za života da ga se neću moći okanit i da hoću i to mi je tako slatko). Kao da osjeća moju ranjivost u tom trenutku pa mi šalje poruku 'tu sam, sve će biti ok'. Više od samog plesa, voljela bih biti u njegovom zagrljaju. Samo On je moje suze odmah pretvarao u smijeh. Bio je stanju napraviti nemoguće stvari i imao je 'jaja' ko nebodera dva. Odlika muškarca koja je gotovo endemska", napisala je, a zatim je podijelila jednu uspomenu s Dinom.

"Sjećam se jednom da se potukao sa trojicom mrga jer su me vrijeđali, znao je da će popit batine, ali se ipak potukao, završio u bolnici ko Rocky Balboa nakon meča života. Neprepoznatljiv. I onaj flaster na prvoj ploči, prekrivao je sašiveni ožiljak. Trebalo je imati lavovske hrabrosti i ludosti za to. Iako sam bila ljuta na njega, imao je najveći ženski respect u plemenu. Razmišljajući o njemu stigla sam na trajekt. Odmah mi je bilo lakše. Tješi me činjenica da sam ipak bila sretnica i okusila nešto što je bilo toliko drugačije od ovoga danas", zaključila je Danijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Nema takvih muškaraca više", "Predivno, Danijela, to je sve", "Ovo je nešto najljepše što sam ikad pročitala", "Čuva te i pazi", "Pa ženo draga, ljubav se zove imenom tvojim", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Danijela i Dino bili su u braku od 1989. do njegove prerane smrti 2008. godine, a zajedno su dobili kćer Ellu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene