napokon se sve posložilo

Ova žena danas je majka petero djece, a u prošlosti se susrela sa situacijom koja joj je ugrozila život: ''Umalo sam umrla''

Danielle Lloyd - 7 Danielle Lloyd - 7 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danielle Lloyd - 6 Danielle Lloyd - 5 Danielle Lloyd - 4 Danielle Lloyd - 3 Danielle Lloyd - 2 Danielle Lloyd - 1 Danielle Lloyd - 7 Danielle Lloyd - 11 Danielle Lloyd - 10 Danielle Lloyd - 9 +10 Danielle Lloyd - 8 Galerija

Danielle Lloyd na odmoru u Dubaiju paparazzima je dala povoda da okinu nekoliko fotografija nakon što je legla na sunce pokraj bazena, a malo tko bi rekao da ova žena ima već petero djece.

Manekenka i reality zvijezda Danielle Lloyd ovih dana odmara u vrelom Dubaiju gdje je itekako pomela svu konkurenciju pokraj bazena u jednom hotelu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kobni silikoni KATASTROFA 'Skoro sam umrla! Izgubila sam velike količine krvi'

Danielle je svoju vitku figuru izložila u lila kupaćem kostimu, a paparazzi su je uhvatili dok se mazala zaštitnom kremom i sunčala na ležaljci. Njihovo prisustvo nije joj smetalo pa im je uputila i par osmijeha, a kad vidite tijelo ove ljepotice malo tko bi rekao da ona ima 39 godina i da je rodila čak petero djece.

Inače, Danielle je bivša Miss Engleske za koju je bila izabrana 2004., a dvije godine kasnije ponovno se prijavila na izbor za Miss Velike Britanije te i tamo pobijedila. Mnogi su je zapamtili i nakon što je 2006. godine gola pozirala za Playboy.

U svojoj karijeri bila je i u Celebrity Big Brotheru, a trenutno je u drugom braku. 2019. godine vjenčala se za Michaela O'Neilla, a od 2012. do 2014. godine bila je udana za Jamieja O'Haru. S njim ima sinove Harryja, Georgea i Archieja, a u drugom braku dobila je sina Ronnieja i kćerkicu Autumn Rose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

Danielle se u prošlosti borila s depresijom, ali sada je zahvalna jer se iz ovih problema izvukla. Još jedan trenutak u kojem je bila jako loše bila je i operacija grudi kad su se stvari zakomplicirale te je umalo i umrla na kirurškom stolu.

''Imala sam dosta problema s operacijama u prošlosti, posebno sa svojim grudima. Skoro sam umrla tijekom operacije i bilo mi je jednostavno užasno'', ispričala je jednom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene