"Katica je sve!"

Dalibor Petko objavio preslatku snimku svoje mame, a Nives Celzijus odmah im se javila s jasnom porukom!

Dalibor Petko s majkom Katicom Dalibor Petko s majkom Katicom Dalibor Petko/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katica Petko Katica Petko Dalibor Petko s majkom Katicom Dalibor Petko s mamom Dalibor Petko Dalibor Petko Dalibor Petko Dalibor Petko druga emisija TLZP - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 7 Mjuzikl Alphonsine očarao prepunu Komediju (FOTO: PR) +1 Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Dalibor Petko objavio je na profilu na Instagramu snimku mame Katice i pokazao da je i više nego spremna za navijanje za našu nogometnu reprezentaciju.

Radijski voditelj Dalibor Petko i njegova obitelj veliki su navijači naše nogometne reprezentacije, a tome svjedoči i urnebesni video koji je objavio na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

Dalibor je snimio svoju mamu Katicu kako pjeva pjesmu Nereda i Zaprešić Boysa "Srce Vatreno", a video je oduševio i zabavio njegove 72 tisuće pratitelja.

"Netko je spreman za navijanje", napisao je Dalibor uz objavu, a njegova prijateljica Nives Celzijus mu je odmah poručila da utakmicu moraju zajedno gledati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Na dresu sjete me, tek sad kad ona otpjeva jasno i glasno kužim kaj kažu. Bravo mama", "Katica je sve", "Bravooo mama Katica", "Kraljica navijanja", "Odlično", "Majka je super", "Mama ti je predivna žena, uvijek spremna za akciju, podsjeća me na moju. A tata, baš kao i moj, samo mudro gleda sa strane i smješka se uvijek", poručili su mu pratitelji.

Mama Katica je inače prava zvijezda na sinovu profilu na Instagramu gdje često objavljuje njihove zabavne snimke, a veliku pažnju privukli su videom i fotografijama koje su snimili s Konstraktom na koncertu koji je održala prije nekoliko mjeseci u Novim Dvorima. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Lorena Bućan - 4 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 1 Lorena Buććan Lorena Bućan - 7 +15 Lorena Bućan - 5 Celebrity Mlada splitska pjevačica o Jeleni Rozgi: "Slušam je odmalena, međutim kad sam je upoznala kao osobu..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene