nisu očekivali!

Ronaldo i Georgina naglo su preselili iz jedne vile u drugu, razlog zbog koje su potražili novi dom nakon samo par dana je urnebesan!

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: AFP) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Galerija

Cristiano Ronaldo se s obitelji preselio u novu vilu u Velikoj Britaniji, a razlog naglom preseljenju otkrili su izvori bliski nogometašu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo nedavno je potpisao ugovor s Manchester Unitedom te se s obitelji preselio u Veliku Britaniju, a tamošnji mediji javljaju kako su on i partnerica Georgina Rodriguez već promijenili dom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Naime, Ronaldo se s obitelji preselio u novu vilu, jer je ona u kojoj su počeli živjeti preblizu farme s ovcama koje su ih cijelo vrijeme budile po noći. U prvoj vili nisu izdržali ni tjedan dana zbog ovaca, ali i sigurnosnih razloga.

"Imanje na kojem su živjeli je prekrasno te je okruženo prirodom, no također je vrlo blizu ovcama koje su izrazito bučne. Također, preko imanja prolazi javni put, a s ceste se može vidjeti kroz vrata", rekao je izvor blizak paru. Izvor dodaje i kako Ronaldo pazi na odmor koji mu je jako bitan između treninga te se zato s obitelji odlučio odmah preseliti.

Nogometašev novi dom ima bazen, kino-dvoranu i garažu za četiri automobila u koju može smjestiti svoje jurilice vrijedne milijune dolara. Imanje je ograđeno prirodom, a iako je grad Cheshire blizu, pogled prema unutra je potpuno zaklonjen. "Ronaldo se osjeća kao doma jer je blizu već živio prije nekoliko godina", tvrdi izvor za The Sun.

Podsjetimo, Cristiano je svoju Georginu upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene