Javila se ljubavnica

Djevojka je bila uz njega i kad nije imao ništa, a on napravio dijete drugoj?

Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o Conoru McGregoru čija je dugogodišnja djevojka Dee Devlin nedavno rodila njihovo drugo dijete.

Irski MMA borac nedavno je postao otac po drugi put.

Pogledaj i ovo Road House, Jake Gyllenhaal i Conor McGregor Novi "Road House" Remake kultnog trash filma nije ispunio očekivanja, isplati ga se pogledati jedino zbog Conora McGregora!

Radi se o Conoru McGregoru čija je dugogodišnja djevojka Dee Devlin nedavno rodila njihovo drugo dijete. Par je dugo skrivao trudnoću, a Irac se sretnom viješću pohvalio na Instagramu.

No, ubrzo nakon toga javila se Terry Murray iz Liverpoola koja tvrdi kako je McGregor otac njezine kćerkice. Naime, prema njezinim tvrdnjama, sportaš i ona proveli su zajedno dvije noći u hotelu nakon konjičke utrke Grand National u travnju 2017. godine, a 9 mjeseci kasnije ona je postala majka kćerkice Clodagh. Istovremeno, Dee je čekala rođenje njihovog prvog djeteta, sinčića Conora Jr.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Terry od McGregora traži DNK testiranje kako bi se utvrdilo očinstvo, a medijima je objasnila kako je pokušala u tajnosti doći do njega, no nije uspjelo, pa mu se odlučila javno obratiti. "Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam morala istupiti u medije."

Terry ima 26 godina, a kao dokaz da su imali avanturu, priložila je fotografiju iz hotelske kupaonice hotela Hilton na kojoj nosi njegovu košulju. Sada se oglasio i kontroverzni borac koji vrijedi čak 135 milijuna dolara, a oštro je demantirao takve glasine te je naglasio kako je Terry tu noć spavala s jednim njegovim prijateljem.

"Kad sam ga pitala ima li djevojku, samo mi je rekao kako s njom ima jesmo-nismo odnos već godinama, no moram priznati da uopće nisam razmišljala o njoj tada. Iskreno, samo želim da prizna kćer i da se sazna da ne lažem. Nakon toga mi se više nikad ne mora ni obratiti", poručila je Terry britanskom The Mirroru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cmg13579 on

Conorova djevojka Dee ne oglašava se u vezi najnovijih vijesti te vrlo vjerojatno niti neće, jer to baš nikada nije radila. Par je zajedno od 2008. godine, a Dee mu je bila najveća podrška dok nije imao ništa te je bio vodoinstalater koji je živio od socijalne pomoći.

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", jednom je prilikom izjavio za crnokosu ljepoticu koja mu je gotovo svakodnevno govorila kako će sve prebroditi zajedno i kako će jednog dana biti najbolji na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

"Nismo imali novaca, ali smo imali jedno drugo", istaknuo je Conor. Danas žive u luksuznoj vili, voze se u skupim automobilima te putuju svijetom privatnim zrakoplovom, no bolje upućeni izvori tvrde kako je Dee ostala skromna djevojka kakva je bila i prije te je u potpunosti posvećena njihovoj obitelji.

Čini se kako je Conor s novcem i slavom neke stvari naglo zaboravio, a neko se vrijeme šuškalo i o njegovoj aferi s pjevačicom Ritom Orom

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jelena Perčin nakon rođenja druge kćeri izgleda još ljepše, a prošetala je i modnom pistom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Winnie Harlow (Foto: AFP) Liam Payne (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) +3 Cheryl Cole (Foto: Instagram) Celebrity Otkriveni sočni detalji veze novog para u kojem je ona starija čak 23 godine

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa (Foto: PR) Zsa Zsa Kedzo (Foto: YouTube) Zsa Zsa (FOTO:PR) Zsa Zsa i Vanna (FOTO:PR) +0 Zsa Zsa (Foto: PR) Celebrity Pjevačica na Sajmu vjenčanja doživjela malu nezgodu i slučajno pokazala više nego što je htjela

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +2 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene