Borac mekog srca

Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor (Foto: Getty Images) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +2 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Conor McGregor ovih je dana okupio svoju obitelj na proslavio 60. rođendana majke Margaret.

Irski borac Conor McGregor (30) poznat je po drskom ponašanju i nastupu kojim pokušava zaplašiti protivnike, no kad nije u ringu, on je potpuno druga osoba.

Pogledaj i ovo Conor McGregor (Foto: Profimedia) To se zove ljubav? Paradirao je ispred nje u boksericama, a ona ga sa smiješkom proučavala, zaboravila je sve sramote koje joj je priuštio?

Vrijeme najradije provodi s dugogodišnjom djevojkom Dee Devlin, s kojom ima dvoje djece, a obitelji se posvetio i proteklih dana. Majci Margaret priredio je raskošnu proslavu povodom njezina 60. rođendana, i to u vili legendarnog dizajnera Giannija Versacea, koja je danas hotel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mother’s 60th birthday party at the Versace Mansion. My mother has long been a fan of this fine Italian silk. In fact we are fans of all the Italian fabrics. My current @augustmcgregor line is Italian wool. Cosy. Thank you for gifting me this life my mother! I love you with all my soul ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor je na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa spomenute proslave, a fotografi su ga snimili na balkonu vile, prvo samog, a onda je rado pozirao sa sinom Conorom Jr., koji ima 19 mjeseci.

Borac se na balkonu pojavio u šarenim hlačama i bez majice, pa su tako njegove tetovaže došle do izražaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

Conor je naporno radio da bi stekao bogatstvo od više milijuna funti. S djevojkom Dee još je od 2008. godine, a ona je prošla s njim i one teške trenutke kad je radio kao vodoinstalater te živio od socijalne pomoći.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +2 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Šuškanja o raskidu jedne od najčvršćih veza na estradi: ''Kojići su Severinu uzeli pod svoje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene