neka nova moda

Njen outfit na prvu djeluje pristojno, no kad malo spustite pogled priča je ipak puno drugačija

Coi Leray - 1 Coi Leray - 1 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Coi Leray - 3 Coi Leray - 4 Coi Leray - 2 Coi Leray - 5 Coi Leray - 6 Coi Leray - 1 Coi Leray - 2 Coi Leray - 3 Coi Leray - 4 Coi Leray - 5 +15 Coi Leray - 6 Galerija

Američka reperica Coi Leray na crveni tepih Grammyja stigla je samo u bodiju, a nije se trudila ni ogrnuti kaputićem koji je nosila.

Američka pjevačica Coi Leray stigla je na 66. dodjelu nagrada Grammy u upečatljivoj modnoj kombinaciji.

Pred okupljenim fotografima na crvenom tepihu ove važne glazbene večeri pojavila se u bodiju koji je imao duboki prorez na dekolteu i otkrio njene tetovaže između grudi.

Vitke noge isticale su se u crnim najlonkama, a još više pozornosti privukla je jaknica koju je nosila u rukama, a koja je bila napravljena od kričavo zelenih resica. No, njome se nije ogrnula već ju je cijelo vrijeme držala pokraj sebe.

Outfit Coi Leray za Grammyje je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, 26-godišnja reperica krenula je s karijerom 2018. godine, a neke od pjesama s kojima se probila su ''Blick Blick'', ''Do Better'', ''Players'' i ostale.

Na Instagramu često voli objaviti svoje provokativne fotografije i pohvaliti se tetovažama koje ima i na mjestima koja na prvu nisu vidljiva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coi (@coileray)

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +24 Severina - 4 Celebrity Severina u društvu odvjetnice stigla na sud u Zagrebu, zamišljeni izraz lica nije mogla sakriti, ali fotografe je pozdravila s osmijehom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja Iris Livaja - 3 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Tuga u obitelji Iris Livaje: "Jedno je sigurno, vrijeme provedeno s tobom uvijek ćemo pamtiti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene