Privlači pozornost

Nije bila zadovoljna veličinom svojih oblina, a sada ponosno šeće u kombinacijama bez grudnjaka

Chrissy Teigen (FOTO: Getty) Chrissy Teigen (FOTO: Getty) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (FOTO: Getty) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen prošetala je bez grudnjaka ulicama Los Angelesa nakon što je bila na operaciji smanjivanja grudi.

Manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen nedavno se pohvalila kako je odlučila ukloniti implantante iz grudi i ponovno ih smanjiti, što joj je kaže olakšalo život što pokazuje u poprilično opuštenim izdanjima u kojima se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

34-godišnja manekenka je tako skrenula pozornost na sebe kada je za šetnju odabrala kombinezon ispod kojeg nije nosila grudnjak, a ispod njega su se jasno nazirale bradavice.

Ovih je dana osim smnjivanjem grudi, zaposlena i renovacijom svojih poslovnih prostora o čemu redovito izvještava svojih 30,7 milijuna pratitelja.

A kada nije zauzeta poslovnim obavezama, najviše vremena provodi s 41-godišnjim Johnom i njihovo dvoje djeci, kćeri Lunom i sinom Milesom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Vijest o prvom smanjivanju grudi Chrissy je bila objavila na društvenim mrežama i iznenadila svoje obožavatelje.

"Bok, bok! Objavila sam na Twitteru da sam se testirala na koronavirus jer uskoro idem na operaciju. Mnogi su ljudi znatiželjni i guraju nos gdje im nije mjesto pa ću samo ovo reći: Smanjujem svoje grudi! Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u svojoj pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno. Ne brinite se za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi i bit će samo mast. Što zapravo grudi i jesu, glupa, čudesna vreća masti", napisala je Chrissy uz fotografiju na kojoj pozira bez grudnjaka i prije operacije povećanja svojih oblina. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Jennifer Lopez pokazala kako izgleda kad se probudi, pa dobila milijune lajkova: "Ne mogu te prestati gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene