"Još jednom, prekrasna!"

Uskoro bivši muž Elle Dvornik otkrio koga je poveo na izlet u Veneciju, a čini se da će ga još dugo pamtiti!

Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 1 Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 +16 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Galerija

Charles Pearce poveo je kćeri na izlet u Veneciju, a sudeći prema objavama na njegovu profilu na Instagramu, bilo im je i više nego lijepo.

Uskoro bivši suprug naše blogerice i influencerice Elle Dvornik, Charles Pearce javio se na svom Instagramu nakon što je neko vrijeme izbivao s društvenih mreža i otkrio u čijem je društvu uživao ovih dana.

Charles se svojim pratiteljima pohvalio da je posjetio Veneciju, a sa sobom je poveo i kćeri Balie i Lumi, koje je dobio u braku s Ellom, a koje su nastavili zajedno odgajati i brinuti se o njima.

"Još jednom, prekrasna! Mislim da mi Venecija nikada neće dosaditi! Ovo putovanje još posebnijim učinile su moje male dame koje uznemiruju turiste na svom novom skuteru", napisao je Charles uz objavu koju je podijelio na Instagramu i koju možete pogledati OVDJE, a u pričama je objavio i selfie s kćerima.

Nakon što je potvrdila da se ona i Charles razvode, Ella se na Instagramu oglasila i o medijskim napisima koji su kružili o tome te je ukazala na neke netočne informacije.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", rekla je tada.

Par je zajedno proveo 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros - 2 Liberty Barros - 4 Liberty Barros Liberty Barros - 1 +33 Liberty Barros - 3 Zanimljivosti Pogledajte što sve može djevojčica od koje je bježao Fabijan, ono što izvodi izgleda i pomalo bolno: "Svaka čast!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 +26 Marko Livaja - 5 Zanimljivosti Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene