raspametio obožavateljice!

Priznao je da se zapustio u koroni, no sada se vratio u top formu i objavio fotografiju na kojoj je potpuno gol

Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Galerija

Channing Tatum je u svojim Storyjima na Instagramu objavio fotografiju na kojoj nema ništa na sebi.

Američki glumac Channing Tatum (41) od samog počeka karijere slovi za jednog od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, a sada je potvrdio tu laskavu titulu fotografijom koja je raspametila njegove obožavateljice.

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) iznenadili javnost Potaknula je glasine da ljubi glumicu nakon brzog kraha braka, a sad je uhvaćena s miljenikom žena koji iza sebe ima turbulentnu vezu

Channing je u svojim Storyjima na Instagramu podijelio fotku na kojoj je potpuno gol te je svoje intimno područje prekrio samo sličicom majmuna, a pokazao je i nevjerojatno isklesan torzo.

"Kada si potpuno gol u prikolici za šminkanje i držiš ručnik preko svojeg spolovila, a spremaš se napraviti s**nja na setu na koja ćeš morati pripremiti mamu prije gledanja filma", napisao je glumac preko fotke.

"I da, naprežem se tako jako da sam dobio grč", dodao je. Očekivano, fotka golog glumca odmah je postala hit na Twitteru.

"Channing Tatum objavljuje seksi fotografije i ja to potpuno podržavam", "Ne mogu vjerovati da je ovo objavio, izgleda predobro", "Laku noć Channingu Tatumu i nikome drugome", "O moj Bože, kako je zgodan", samo je dio komentara koje je dobio na društvenoj mreži.

Channing trenutno snima romantičnu komediju "The Lost City of D" u kojoj uz njega glume i Sandra Bullock, Daniel Radcliffe te Brad Pitt.

Ovo nije prvi put da je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj na sebi nema ništa, a zadnji put je gol pozirao pod tušem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Channing Tatum (@channingtatum)

Glumac je ranije ovog mjeseca u emisiji The Tonight Show priznao da je udebljao tijekom lockdowna pa je zbog nove uloge morao poraditi na svojem tijelu.

"Prvih par tjedana sam samo pio pivo i vozio bicikl, ali sam shvatio da ne mogu dugo tako. Onda sam počeo intenzivno vježbati svaki dan i sada se osjećam kao potpuno nova osoba", kazao je voditelju Jimmyju Fallonu, a očigledno je i da se trud isplatio.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +2 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene