Ima 53 godine

Jedna od najljepših glumica ukrala pažnju u haljini sa zanimljivim dekolteom, prorez se pokazao kao pun pogodak

Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Catherine Zeta-Jones - 5 Catherine Zeta-Jones - 2 +12 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Galerija

Catherine Zeta-Jones zablistala je poput prave dive na dodjeli ovogodišnje nagrada BAFTA u Londonu.

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones zablistala je u poluprozirnoj haljini s perlama i izrezom na dekolteu, koju je odabrala za 76. dodjelu BAFTA-e u Londonu.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 2 Kakva ljepotica! Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

53-godišnja Catherine oduševila je sve oko sebe u haljini Tonyja Warda koja joj je pristajala kao salivena i u njoj je izgledala poput prave dive. Haljina je imala i dugački šlep i poluprozirni donji dio, ali najviše je pozornosti privlačio neobičan izrez na dekolteu.

Glumica je na crvenom tepihu pozirala sama, ovog puta nije bila u pratnji svog supruga Michaela Douglasa, s kojim se prije nekoliko dana pojavila na londonskoj premijeri filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija", gdje on nije skidao pogled s njezina dekoltea.

Jedan od najstabilnijih holivudskih parova pokazao je tako da su i nakon 22 godine braka zaljubljeni kao prvog dana. Glumca su fotografi nekoliko puta uhvatili kako gleda supruzi u grudi, a ona je svojom pojavom očarala i sve prisutne.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Par je zajedno dobio dvoje djece, kćer Carys i sina Dylana.

Zanimljivo je da oboje slave rođendan 25. rujna, no među njima je 25 godina razlike, pa im javnost na počecima njihove veze nije davala velike šanse, no oni su srušili sve predrasude.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u haljini koja jedva pokriva stražnjicu, no pažnju je ukrao drugi detalj na fotki: "Tko ti je radio kuhinju?!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene