šokirala javnost

Uništila se kozmetičkim zahvatima, sada progovorila o seksualnom životu s bivšim predsjednikom i alkoholu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carla Bruni je u braku sa Sarkozyjem od 2008., a šuškalo se da je ljubovala s Donaldom Trumpom što je ona opovrgnula.

Kantautorica i umirovljena manekenka Carla Bruni (52) iznenadila je javnost intervjuom u kojem je progovorila o karanteni sa svojim mužem, bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem (65). 

Bivša prva dama priznala je da im nije bilo nimalo lako toliko vremena provoditi zajedno. "Prije smo se rijetko viđali tijekom dana, a sada sam imala priliku vidjeti kako drijema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam napisala album", istaknula je za britanski Telegraph

Baš u tom razdoblju Carla se odlučila ostaviti alkohola, pa je i to imalo utjecaja na cijelu kućnu atmosferu. "Kad pijem pretjerujem. Razmišljala sam, ako provedem karantenu s alkoholom, gotova sam. Ne znam biti umjerena", rekla je potpuno iskrena kantautorica koja je sa Sarkozyjem u braku od 2008. 

Njezin muž joj po tom pitanju nije mogao biti baš potpora jer nije tijekom života imao baš doticaja s alkoholom. "Nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je kako bi mogao reagirati na alkohol. Tako da nije svjestan pozitivnih strana alkohola. Rekla sam mu: 'Drago mi je da ne znaš, inače bi cijeli dan provodio u kafiću'", ispričala je Bruni. 

Bivša manekenka nije bila sama s mužem u kući, štoviše imali su ispunjen dom. "Imali smo punu kuću, s nama je naravno bila kći Giulia, koja će napuniti 9 godina u listopadu, moja majka je bila s nama, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Talijanski zatvor, o Bože, zamalo smo poubijali jedni druge", rekla je Carla kroz smijeh. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J’ai très hâte de vous faire découvrir mon petit guépard. Rendez-vous demain... 🐆 I can't wait for you to discover my little cheetah tomorrow. 🐆

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

Kantautorica i Sarkozy će sljedeći mjesec obilježiti 13 godina od svog upoznavanja. Priznala je da su ju s mužem spojili njegova mož, jednakost i ravnoteža. "Sreli smo se u pravo vrijeme. 20 godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter. Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedan za drugoga", naglasila je. 

Progovorila je i o strasti među njima i kako ona nije jenjavala ni u kući punoj ljudi. "Na jugu Francuske imamo dosta veliku kuću. Imamo prostor za rad, malena mjesta gdje je on mogao pisati, a ja stvarati glazbu. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s lokotom i debelim zidovima", našalila se. Dodala je i kako joj je žao Nicolasa jer nije baš ugodno biti zarobljen s majkom. 

Inače, često se u javnosti spominjalo da je Carla ljubila Donalda Trumpa 90-ih dok je kao manekenka radila diljem svijeta. Mnogi Bruni ismijavaju tvrdeći kako je pretjerala s kozmetičkim zahvatima i po tome jako sliči Donaldovoj supruzi Melaniji Trump. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene