ne ispušta je iz ruku

Bruno Petković na vjenčanje Ćaleta-Cara došao s lijepom zaručnicom s čijeg je zamamnog dekoltea teško skrenuti pogled

Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Grgo Jelavić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 6 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Ivana Barišić +1 In Magazin: Iva Šarić - 7 Galerija

Bruno Petković i Iva Šarić došli su u Dubrovnik na crkveno vjenčanje Adriane i Duje Ćaleta-Cara, a zaručnica nogometaša odabrala je haljinu koja ističe dekolte.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana vjenčali su u crkvi u Dubrovniku godinu dana nakon što su svoju vezu ozakonili kod matičara.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

Na vjenčanje je stigao i nogometaš Bruno Petković kojemu je pratnja bila njegova lijepa zaručnica, manekenka Iva Šarić. Par je do crkve došao držeći se za ruke, a ovakve ih nemamo često priliku vidjeti, pa su s razlogom ukrali pažnju.

Atraktivna Iva dodatno je plijenila poglede svojim zamamnim dekolteom koju je istaknula u uskoj crnoj haljini s dubokim izrezom. Na fotkama se iza njih može vidjeti i golmana Lovru Kalinića.

Par je nedavno zajedno bio u Španjolskoj gdje su posjetili Fani Stipković, a ona je objavila jednu od njihovih rijetkih zajedničkih fotki.

Manekenka i nogometaš prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +2 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

  1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene