Dugo su se skrivali!

Fani Stipković objavila fotku s tajnovitim domaćim parom koji rijetko vidimo skupa: ''Hrvati u Madridu!''

Fani Stipković Fani Stipković Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković +0 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković na Instagramu je otkrila da su je u Madridu posjetili Bruno Petković i njegova zaručnica Iva Šarić s kojom ima sina Adriana.

Naša novinarka Fani Stipković (39) godinama živi i radi u Madridu gdje je često posjećuju prijatelji iz Hrvatske, a sada su joj navratili nogometaš Bruno Petković (27) i njegova zaručnica Iva Šarić (33).

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić ne ispušta je iz ruku Bruno Petković na vjenčanje Ćaleta-Cara došao s lijepom zaručnicom s čijeg je zamamnog dekoltea teško skrenuti pogled

Par koji rijetkio imamo priliku vidjeti zajedno s Fani je pozirao u kafiću, a ona je fotku objavila u svojim pričama na Instagramu uz opis: "Hrvati u Madridu".

Iva i Bruno u travnju prošle godine dobili su sina Adriana, koji je njemu prvo dijete, dok ona iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Svoju su vezu dugo skrivali od javnosti, a prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020. Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je ona kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Fani je nedavno u Madridu posjetila i Nikolina Pišek sa suprugom Vidojem Ristovićem koji je u međuvremenu nažalost preminuo. Njih je ugostila sa svojim zaručnikom, nogometnom legendom Fernandom Hierrom, za kojeg bi se navodno trebala udati na Korčuli ovo ljeto.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika iz Survivora prije četiri godine ostala je bez krova nad glavom i živjela u autu, a onda se dogodilo čudo!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Celebrity Najseksi hrvatsku navijačicu zbog ovih golišavih prizora u Miamiju povezali su s Lukom Modrićem!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene