Dugo je nije bilo!

Sanaderova mlađa kći uhvaćena je u šetnji Zagrebom, u naručju je nosila sinčića starog svega par mjeseci!

Bruna Sanader - 7 Bruna Sanader - 7 Damjan Tadic / CROPIX 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Sanader - 3 Bruna Sanader - 2 Bruna Sanader - 4 Bruna Sanader - 5 Bruna Sanader - 1 Bruna Sanader - 6 Bruna Sanader Bruna Sanader Bruna Sanader Bruna Sanader +23 Bruna Sanader Galerija

Kći Ive Sanadera Bruna Vukadinović uhvaćena je u šetnji sa svojim sinčićem Rafaelom, bez imalo šminke i u opuštenom izdanju nije mogla izbjeći fotografe.

Kći Ive Sanadera Bruna Sanader viđena je u javnosti nakon dugo vremena, a fotografi su je u centru Zagreba uhvatili u šetnji sa sinčićem Rafaelom.

U trenirci s debelom jaknom, kapom na glavi i bez imalo šminke Bruna nije uspjela izbjeći fotografe, a na svojim prsima nosila je svog sinčića Rafaela.

Kako Bruna izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, bivši premijer Ivo Sanader tijekom mandata imao je veliku podršku svojih kćeri, Petre i Brune, koje su u to vrijeme punile medijske stupce.

Nakon što je završila Medicinski fakultet u Zagrebu, kao jedna od najuspješnijih studentica svoje generacije, Bruna je karijeru nastavila graditi u Njemačkoj, gdje živi sa suprugom Vedranom Vukadinovićem i sinom Rafaelom.

Vedran je inače sin bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića. Par se zaljubio još u srednjoj školi, a vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je majka Mirjana slavila s mladencima.

Brunina sestra Petra i danas, koliko je poznato, živi u New Yorku, a svoju privatnost vješto skriva od domaće javnosti i nema otvorene profile na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Celebrity Tko je otac djeteta Lane Jurčević? U vezi su već šest godina, a osim ljubavnih i poslovni su partneri!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 +25 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ponovno se odselila iz Lijepe Naše, evo gdje sada radi: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene