Jako se boji

Priznala strašni poremećaj od kojeg pati GODINAMA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica Britney Spears priznala je da pati od bipolarnog poremećaja, sramežljiva je i boji se susreta s nepoznatim ljudima.

Jedna od navećih pop zvijezda, Britney Spears, priznala je u svom dokumentarcu 'I am Britney Jean' da se s godinama pretvorila u sasvim drugu osobu.

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

'Nikada nisam više plesala'

'Oduvijek sam bila sramežljiva. Jednostavno sam takva i ne mogu si pomoći', otkrila je Britney u dokumentarcu.

Britney pati od socijalne fobije - straha od susreta s nepoznatim ljudima ili nekih socijalnih situacija, pretjerane sramežljivosti i brige. Pjevačica je otkrila da postoji velika razlika razlika između njezinog privatnog života i nje na pozornici.

'Kad sam započinjala karijeru, bilo mi je svejedno što netko misli o meni, bila sam sretna što sam na pozornici. Nakon nekog vremena počela sam uočavati i loše stvari. MIslim da nisam stvorena za ovu industriju jer sam sramežljiva. S tim se uopće ne nosim dobro', rekla je glumica koja je 2008. godine imala živčani slom. Britney se te godine potpuno slomila pod pritiskom slave i obrijala glavu na ćelavo.

Kraljica seksi spotova priznaje da se ipak ne osjeća ugodno snimajući takve scene.

'Volim seks i mislim da je super no sad kad sam starija drugačije gledam na sve. Nekad se osjećam kao da imam 20 godina, a nekad kao da imam 50'.

Poznata diva također priznaje da nikad nije uživala u snimanju seksi scena pred svojm ocem koji je zadužen za brigu o odnosima s javnošću, rasporedu, ponašanju te njezinoj sigurnosti. Otkako je postala majka, ima drukčiji pogled na sve.

Britney priznaje da je ovo velika godina za nju, čeka je još puno posla i  trudi se ostati opuštena i pozitivna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene