''božja volja jača od nas''

Mladi pjevač srušio se na pozornici usred pjesme i preminuo na licu mjesta, članovi benda pokušali su mu pomoći

Pedro Henrique Pedro Henrique X/Twitter/Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique +0 Pedro Henrique Galerija

Pedro Henrique preminuo je tijekom nastupa u brazilskom gradu Feira de Santana.

Brazilski pjevač gospela Pedro Henrique preminuo je u dobi od 30 godina, nakon što se srušio na pozornici tijekom svojeg nastupa u srijedu, piše Daily Mail.

Nastupao je na religijskom eventu u brazilskom gradu Feira de Santana i dok je izvodio pjesmu "Vai ser Tao Lindo" samo se srušio i preminuo na licu mjesta, ostavivši publiku u šoku.

Snimke uznemirujućeg trenutka proširile su se društvenim mrežama.

Članovi benda odmah su mu pokušali pomoći, a Henrique je zatim prevezen u najbližu bolnicu, gdje je samo potvrđena njegova smrt. Iz njegove diskografske kuće potvrdili su da je uzrok smrti bio srčani udar.

"Ovo su teške životne situacije za koje nema objašnjenja. Moramo shvatiti da je Božja volja jača od nas", poručili su iz diskografske kuće koja ja zastupala pjevača.

Lokalni mediji prenose da se prije nastupa žalio na umor.

Pedro je iza sebe ostavio suprugu Suilan Barreto i jednomjesečnu kćer Zoe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 1 +25 Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik oglasila se nakon ročišta s Charlesom i pokazala muškarca koji joj čuva leđa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +26 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Celebrity Igor Mešin u sretnom je braku sa svojom ljubavi iz mladosti, a supruga i sin njegovi su najvjerniji obožavatelji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene