Koja li je njegova tajna?

Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 3 Brad Pitt Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt +19 Brad Pitt Galerija

S osmijehom na licu i uskom majicom, Brad Pitt ostavio je obožavatelje u čudu zbog nevjerojatno mladolikog izgleda.

Već desetljećima najpoznatiji holivudski glumac Brad Pitt ovoga puta ukrao je svu pažnju na snimanju novog filma "Apex" o Formuli 1.

Glumac je ispod bijelo-plavog odijela za snimanje pokazao zavidnu figuru i mišićavo tijelo, a mnogi se pitaju koja li je tajna njegova izgleda u sad već 61. godini. 

Pitt je u uskoj bijeloj majici uhvaćen kako se smješka prema kamerama dok se spremao za snimanje, a mnoge obožavateljice tvrde kako je nemoguće da nije odradio nikakav zahvat na licu, piše DailyMail

U filmu će holivudska zvijezda glumiti bivšeg F1 vozača Sonnyja Hayesa koji je izašao iz mirovine kako bi se natjecao s novakom (Damson Idris), kao i protiv najvećih sportskih titana.

Režijsku palicu drži Joseph Kosinski, koji je poznat po svojem radu na "Top Gunu: Maverick".

Inače, nedavno su fanovi nagađali da je Brad odradio lifting lica, nakon što je na TikToku postao viralan video u kojem liječnik komentira glumčev vječno mlad izgled, a njegovi obožavatelji nazivaju ga stvarnim Benjaminom Buttonom jer djeluje kao da stari unatrag. 

Mislite li da se Brad povrgnuo nekom estetskom zahvatu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

U videu na Instagramu estetičar lica i bivši liječnik NHS-a dr. Jonny Betteridge vjeruje da postoji ključni trag da je Brad potajno bio na operaciji, koja može stajati više od 100.000 funti, a da razdoblje oporavka traje od dva do tri mjeseca. 

Pogledaji ovo Brad Pitt Nekad i sad Pogledajte nove paparazzo fotografije Brada Pitta, nema šanse da mu netko da stvarne godine!

Brad nikada nije otkrio je li bio podvrgnut nožu, ali dr. Jonny pretpostavlja da je imao zatezanje lica.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +19 Leonarda i Zvonimir Boban Celebrity Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 3 Brad Pitt Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt +19 Brad Pitt Galerija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene