što on jede i pije?

Pogledajte nove paparazzo fotografije Brada Pitta, nema šanse da mu netko da stvarne godine!

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 7 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 6 Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 Brad Pitt Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 +19 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Galerija

Brad Pitt i Javier Bardem snimiljeni su na setu filma "Apex", a svima je za oko zapeo mladolik izgled miljenika žena.

Holivudski glumac i miljenik žena Brad Pitt je prije samo nekoliko tjedana proslavio 60. rođendan, ali rijetki bi mu dali stvarne godine, posebice nakon što se pojavio na setu svog novog filma "Apex".

On i njegov kolega Javier Bardem snimljeni su kako se smiju u Daytoni na Floridi, gdje snimaju scene za film o utrkama Formule 1, a čini se da se pritom i dobro zabavljaju, barem ako je suditi prema najnovijim paparazzo fotografijama.

Dobro raspoloženi smijali su se nečemu od uha do uha, grlili, a Brad je u jednom trenutku čak i pozdravio fotografe i srdačno im mahnuo, a svi su se čudili njegovu mladolikom izgledu.

Brad Pitt sa 60 godina izgleda:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Radnja njihova novog filma "Apex" vrti se oko utrka Formule 1, s Bradom koji glumi umirovljenog vozača Sonnyja Hayesa i utrkuje negdje drugdje nakon što je doživio veliku nesreću tijekom 1990-ih, prema informacijama s MovieWeba.

Pogledaji ovo Brad Pitt Celebrity Muškarac kojem žene sve opraštaju zbog lijepog lica: Suprugu je ostavio zbog kolegice, djeca ga javno blate, a i dalje je najveći holivudski miljenik!

Bradu i Javieru ovo nije prvi zajednički film, jer su obojica glumili u filmu Ridleya Scotta "The Counselor" iz 2013. godine, što može objasniti njihovo prijateljsko ponašanje.

"Apex" je prethodno sniman prošle godine u Budimpešti, u Mađarskoj, ali Brad i njegovi kolege morali su popustiti nakon što su u Hollywoodu počeli štrajkovi scenarista i glumaca. Uz njega i Bardema u filmu, koji je producirao Jerry Bruckheimer, glume i Idris Elba, Kerry Condon, Tobias Menzies i vozač prvenstva Formule 1 Lewis Hamilton.

Za sada nema službenih informacija o tome kada će film imati svoju veliku premijeru u kinima.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 +22 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene