no i dalje je zgodan!

Mnogima se neće svidjeti ono što Brad Pitt ima na nogama, neki ovaj komad obuće obožavaju, drugi ih ne mogu smisliti!

Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 3 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 +18 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt prati nove modne trendove, a njegov outfit posebno će se svidjeti generaciji Z. Ipak, obuća koju je nosio na posljednjim fotografijama mnoge je nasmijala.

Glumac Brad Pitt ulazi u sedmo desetljeće života, no zbog njegova mladolika izgleda nitko ne bi rekao da je prije nekoliko tjedana napunio 60.

Da se ni sam ne predaje godinama dokazuju i njegove posljednje fotografije i odjevna kombinacija. Naime, Brad je na set filma stigao u bijelim širokim hlačama, širokoj majici i kapici bež boje kakvu danas nose mlađe generacije, ali cijeli outfit pokvarila je obuća koju je nosio na nogama.

Brad je obuo bijele krokse koje su se isticale ispod hlača, a čini se da udobnosti ovih običnih natikača nije odolio iako je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca.

Bradov outfit je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, nedavno su fanovi nagađali da je Brad odradio lifting lica, nakon što je na TikToku postao viralan video u kojem liječnik komentira glumčev vječno mlad izgled, a njegovi obožavatelji nazivaju ga stvarnim Benjaminom Buttonom jer djeluje kao da stari unatrag.

Brad nikada nije otkrio je li bio podvrgnut nožu, ali dr. Jonny pretpostavlja da je imao zatezanje lica.

Pogledaji ovo Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Celebrity Već svi znaju da je ludo zaljubljen u nju, ali od nečeg se u javnosti i dalje strogo suzdržavaju

Podsjetimo, Brad je već više od godinu dana u sretnoj vezi s Ines de Ramon. Iako su isprva svoju vezu skrivali od javnosti, par svoju sreću više ne skriva, a mnogi su oduševljeni kako Pitt i 30 godina mlađa savršeno funkcioniraju. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i Ksenija Marinković Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 +21 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Tko je supruga našeg glumca koji se nedavno našao u financijskim problemima? Pojavile su se njihove stare fotografije na kojima su plesali ludo zaljubljeni

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić sa suprugom - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 5 Zlatko Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 2 +23 Davorka Dalić - 1 Celebrity Rijedak izlazak izbornika Dalića i lijepe supruge, zajedno su još od srednje škole, a svoje carstvo izgradili su od nule!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene