Redatelj sve otkrio

Popularni ljepotan srami se skidati u javnosti, no zna točno kada treba iskoristiti svoju seksi stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Quentin Tarantino komentirao je Bradovu sramežljivost i na koje scene u popularnom filmu se bunio.

Od samih početaka svoje holivudske karijere Brad Pitt je miljenik žena i svakom novom ulogom oduševi hordu obožavateljica diljem svijeta. Nakon godina iskustva, slavni glumac je otkrio kada je pravo vrijeme u filmu da iskoristi svoju seksualnu privlačnost, a sve je potvrdio redatelj Quentin Tarantino u najnovijem intervjuu.

Pogledaj i ovo Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) "Bilo jednom...u Hollywoodu" Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata

"Brad je inače jako sramežljiv po pitanju skidanja u javnosti, a u isto vrijeme zna točno kada je pravo vrijeme za to", kaže Tarantino koji je režirao "Bilo jednom u Hollywoodu", na čijem je setu pregovarao s Bradom o nekoliko scena. Dok se glumac bunio na neke scene u kojima je trebao imati otkopčanu košulju, s druge strane nije imao ništa protiv da se skroz skine jer je vidio da je pravi trenutak za to.

Brad Pitt je za ulogu Cliffa Bootha u Tarantinovom devetom filmu dobio Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu ove godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu broji milijune, dobila je i brojne ljubavne ponude, ali ona želi samo jedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene