"Pitam za prijateljicu!"

Domaća glumica pokazala raskošan dnevni boravak u novom stanu, ali i kako sama vodi brigu o njemu: "Moji ukućani me mrze, ali..."

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović s majkom Božidarkom Frajt Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 2 +19 Bojana Gregorić Vejzović - 5 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović nedavno se s obitelji preselila u novi stan, a sada je pokazala i jedan njegov dio.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović nedavno se s obitelji preselila u novi stan, a sada je u priči na profilu na Instagramu i pokazala jedan dio njihova raja u kojem uživaju.

51-godišnja Bojana objavila je video u kojem usisava raskošni i veliki dnevni boravak, koji je zahvaljujući velikim prozorima pun svjetlosti i prepun detalja na koje se pazilo tijekom njegova uređivanja.

"Moji ukućani me mrze, ali eto... Kad će kiša i tmurno vrijeme, da se manje vidi prašina? Pitam za svoje ukućane i prijateljicu", govori šaljiva Bojana u videu.

Bojana je nedavno obavijestila javnost kako se nakon 15 godina sa suprugom Enesom Vejzovićem i djecom seli u novi stan.

"Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti! No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu, i dovodi životinjsko carstvo", napisala je tada.

Pokazala je i kako pere prozor u kuhinji u kratkoj majici i suknji s volanom i bosih nogu pa se našalila kako je to glamurozan život, a pokazala je i kako gleta zidove što je posebno oduševilo njezine pratitelje.

Bojanu na Instagramu prati više od 115 tisuća pratitelja, koje redovito uveseljava objavama s putovanja, mora ili nekih drugih privatnih događanja. Često objavljuje i fotografije sa suprugom Enesom Vejzovićem, s kojim je 17 godina u braku i ima sina Raula i kćer Zoe.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +27 Vedran Ćorluka Celebrity Veseli Ćorluka pozirao sa svojom mezimicom, Franka je stvarno u pravu oko jedne stvari: "Posebna vrsta ljubavi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene