kilometrima razdvojeni

Blanka Vlašić pokazala kako uživa sa sinčićem Mondom, a suprug joj se javio s mjesta za koje ih vežu lijepe uspomene!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +12 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić u svojim pričama na Instagramu objavila je fotografiju iz šetnje sa sinčićem Mondom.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić uživa u majčinstvu.

U svojim pričama na Instagramu objavila je fotografiju iz šetnje šumom sa sinčićem Mondom kojeg je omotala plavom maramom i svojom jaknom te ga nježno prigrlila uz svoj prsa.

Blanka je podijelila i objavu svojeg supruga Rubena Van Guchta, koji u Belgiji radi kao novinar i često je zbog posla odvojen od nje i sina, a sada joj se javio s mjesta za koje ih, kako je napisao, vežu lijepe uspomene.

Podsjetimo, Blanka i Ruben postali su roditelji 8. studenog prošle godine, a Mondo je rođen točno na mamin 39. rođendan.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji su nekoliko dana nakon poroda objavili prvu i zasad jedinu zajedničku fotografiju sa sinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Blanka je u svibnju prošle godine iznenadila javnost kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene