Dečko joj ima 70 godina

Postala je poznata kad je ''slučajno'' pokazala previše, a sad se opet skinula, i to u čipkasti kompletić

Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (Foto: Getty) Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 1 +0 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 2 Galerija

39-godišnja glumica Blanca Blanco široj je javnosti postala poznata nakon dodjele Oscara 2017. godine kada je okupljenima "slučajno" pokazala međunožje.

Ona je glumica godinama prisutna na raznim holivudskim crvenim tepisima i eventima, no teško da znate ijedan film u kojem je Blanca Blanco imala ulogu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 1 Uvijek zgodna! Sonja Kovač zbog ovog outfita dobila je hrpu komentara na račun jednog svog atributa: ''Opa, vidi ti to!''

Ipak, za 39-godišnju glumicu možda ste ipak čuli na dodjeli Oscara 2017. godine kada je svim okupljenima "slučajno" pokazalo međunožje u žutoj haljini, dok ju je sa strane ponosno fotografirao njezin 70-godišnji dečko John Savage, koji ima puno bogatiju karijeru.

Godinu kasnije glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.

Njezina provokativna izdanja nisu prestala ni nakon toga, a na posljednjim fotografijama Blanca pozira u crvenom čipkastom kompletiću sa zlatnom statuom u rukama koja neodoljivo podsjeća na Oscare, čime je očito izrazila svoje ambicije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Blanco (@blancablancoactress) on

Ipak, kritičari ističu da se radi o zvijezdi C-liste koja će to i ostati, ali kojoj se ipak za nešto treba skinuti kapa, a to je da je svako malo prisutna u medijima a da ništa nije napravila, čak ni neki neviđeni skandal, jer međunožja smo se dosad nagledali.

Također, treba i dobiti sve te silne pozivnice na najvažnija događanja te biti fotografiran pored svih zvijezda A-liste.

No ne zove se Hollywood bezveze "tvornicom snova", a što jest - jest, baš svi imaju pravo sanjati o velikoj slavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene