Novi član Reynolds klana!

Najljepši par Hollywooda u tajnosti dočekao treće dijete još prije dva mjeseca

Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Getty Images) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds prije dva mjeseca na svijet su dočekali svoje treće dijete.

Blake Lively i Ryan Reynolds godinama slove za jedan od najljepših i najšarmantijih parova svijeta slavnih, a ovaj fantastični duo prije dva mjeseca je u tajnosti na svijet dočekao i svoje treće dijete. 

Pogledaj i ovo Blake Lively i Taylor Swift - 7 Brzo je sve sakrila! Omiljena ljepotica sreću zbog poena svoga tima nije skrivala, a dok je slavila, umalo je pokazala i malo previše!

Glumica i njezin suprug uspjeli su informacije o porodu zadržati u potpunoj tajnosti te za sada nije poznato je li u obitelj stigla djevojčica ili dječak. Vijest o trudnoći Blake je sa svijetom podijelila početkom svibnja na premijeri filma, gdje je pokazala trudnički trbuščić.

Blake i Ryan u braku su od 2012. godine i jedan su od najomiljenijih parova u Hollywoodu. U braku su dobili dvije kćeri, James i Inez. Blake je jednom prilikom priznala kako je opsjednuta majčinstvom te da bi imala tridesetero djece kada bi to mogla. 

Ryan je pak poznat po tome što na svom Instagramu i twitteru često objavljuje sarkastične šale o životu roditelja, no čini se kako i on iznimno uživa u roditeljstvu unatoč besanim noćima. 

Fanovi očekuju da se par oglasi na društvenim mrežama te otkrije spol i ime najmlađeg člana svoje obitelji. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +8 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene