U svom stilu!

Omiljeni holivudski par na urnebesan način otkrio tajnu koju je neko vrijeme čuvao: "Bila sam zauzeta"

Ryan Reynolds i Blake Lively Ryan Reynolds i Blake Lively Blake Lively/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds i Blake Lively Blake Lively - 11 Blake Lively - 8 Blake Lively - 7 Blake Lively - 6 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 +8 Blake Lively - 1 Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds dobili su četvrto dijete, no spol i ime zadržali su u tajnosti.

Američka glumica Blake Lively otkrila je na društvenim mrežama sretnu vijest da su ona i suprug Ryan Reynolds dočekali svoje četvrto zajedničko dijete.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

35-godišnja Blake objavila je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj se veselo smiješi dok stoji između 46-godišnjeg Ryana i njegove majke Tammy, pokazujući obožavateljima da više nema trudnički trbuh.

"Bila sam zauzeta", napisala je Blake uz objavu kojom je otkrila novost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

"Čestitke", "Čekaj malo, rodila si?", "Blake, izgledaš sjajno, kao uvijek", "Ova žena stvarno zna s trudnoćama", "Čestitam na bebi i držanju privatnosti", "Ovo je super, sviđa mi se što čuvate detalje privatnog života", "Nema više trbuha, čestitke", poručili su joj u komentarima.

Blake već ima troje djece s glumcem Ryanom. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni slavni par zbog svoje spontanosti. S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ta ljubav traje već 11 godina.

Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni. U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blake je prekinula vezu te Ryan finalizirao razvod.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +30 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila seksi fotke u čipkastom donjem rublju pa pokazala što ju je dočekalo za Valentinovo: "Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 +12 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 Celebrity Svi bruje o skupocjenom modnom odabiru Tonyja Cetinskog za Doru: "Blago onom tko te ima, tko te nosi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene