detalji su otkriveni!

Svi bruje o skupocjenom modnom odabiru Tonyja Cetinskog za Doru: "Blago onom tko te ima, tko te nosi"

Tony Cetinski Tony Cetinski Damir Skomrlj/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 Tony Cetinski i supruga Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Tony Cetinski u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 +6 In Magazin: Tony Cetinski - 8 Galerija

Tony Cetinski privukao je pažnju svojom skupocjenom trenirkom s dizajnerskim potpisom i kristalićima u kojoj je nastupio na Dori.

Pjevač Tony Cetinski nastupio je na ovogodišnjoj Dori, ali ne kao izvođač, već u show programu u napetom predahu između glasanja i proglašenja pobjednika.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Svojevremeni pobjednik Dore na opatijskoj pozornici izveo je neke od svojih najvećih hitova, uključujući i pjesmu "Nek ti bude ljubav sva", s kojom je predstavljao Hrvatsku na Euroviziji 1994. godine, a pažnju je privukao i njegov outfit.

Tony je nosio blještavu trenirku s logotipima dizajnerskog brenda Philip Plein i vrtoglavo visokom cijenom, a sve detalje otkrio je jedan korisnik TikToka.

"Cetinski voli bling", piše na početku videa u kojem se može vidjeti da ovakva trenirka košta oko 10 tisuća eura, a trenutačno je se može naći i po više nego upola sniženoj cijeni, pa nije poznato koliko ju je Tony platio.

Skupocjena trenirka izazvala je lavinu reakcija, a mišljenja su bila podijeljena.

@leshotok Replying to @zelda_880 POŠTO KOŠTA? 🤯 @HRT #Dora #Dora2023 #HRT #TonyCetinski #PhilippPlein ♬ original sound - Renato

"Blago onom tko te ima, tko te nosi", "Može se, ima se", "Ne bih ovo nosila ni da košta 100 kuna", nizali su se komentari ispod videa.

Veliku pažnju privukla je i njegova frizura, koja je rezultat transplantacije kose, i sada opet ima kovrče koje su mu nekoć bile zaštitni znak.

Prije nastupa na Dori Tony se prisjetio i kako je to sve izgledalo u devedesetima.

Sve je bilo drugačije. Onda nije bilo mobitela i društvenih mreža, pa su se ljudi više družili. Osjećao se festival, duša festivala i kad biste preko dana nekoga sreli, stali biste na piću, pričali biste o nekom koncertu. Kolege su se više družili. Dvornik, Gobac, Prljavo Kazalište, Parni Valjak... Ja nikad neću zaboravit to druženje", kazao nam je Tony na konferenciji za medije.

Tony se na Dori natjecao tri puta, a zadnji put 2021. godine, kada se s Kikijem Rahimovskim predstavio s pjesmom "Zapjevaj, sloboda je!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 1 Salma Hayek +27 Salma Hayek Celebrity Zanimljivo društvo Salme Hayek malo tko je primijetio pored oblina koje je servirala u uskoj crnoj haljini

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene