Više ne tuguje

Bivši zaručnik Jennifer Lopez uživa s misterioznom damom, a nije trenerica s kojom ga povezuju

Alex Rodriguez Alex Rodriguez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez - 5 Alex Rodriguez - 16 Alex Rodriguez - 15 Alex Rodriguez - 13 Alex Rodriguez - 18 Alex Rodriguez Alex Rodriguez - 12 Alex Rodriguez - 4 Alex Rodriguez - 2 Alex Rodriguez - 1 +20 Alex Rodriguez - 3 Galerija

Alex Rodriguez, bivši zaručnik Jennifer Lopez, viđen je na plaži na kojoj je pijuckao piće u društvu nepoznate dame.

Alex Rodriguez viđen je kako uživa na brodu u Miami Beachu na Floridi pijuckajući šampanjac s misterioznom ženom, a kruže priče da je u vezi s fitness modelom Kathryne Padgett.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

46-godišnji Alex viđen je kako ide prema brodu u bijeloj košulji dugih rukava i tamnoplavim trapericama dok se pridružio svojoj partnerici, koja je bila samo u kupaćem kostimu. 

Rodriguez je oči od fotoaparata skrivao sunčanim naočalama, ali paparazzi su ga svejedno prepoznali.

Ljubavni život Alexa dospio je na naslovnice nakon njegova razvoda 2008. od bivše supruge Cynthie Scurtis, s kojom ima kćeri Natashu i Ellu.

Ovog bivšeg bejzobolskog igrača romantično se povezivalo s nekoliko poznatih dama poput Cameron Diaz, Kate Hudson, Torrie Wilson, ali njegova najistaknutija veza bila je s Jennifer Lopez.

O njima se počelo pričati 2017., a zaruke su objavili u ožujku 2019., prije nego što su sve otkazali u travnju 2021.

''Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo tako i ostati'', rekao je bivši par tada u zajedničkoj izjavi.

''Nastavit ćemo surađivati i podržavati jedni druge u našim zajedničkim poslovima i projektima.''

J.Lo je Rodrigueza brzo zaboravila i vratila se svojoj prvoj ljubavi, Benu Afflecku, s kojim je ove godine ponovno pristala na zaruke, a svojim izljevima ljubavi u javnosti stalno pune medijske stupce.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +10 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry pokazao torzo, pa se nije baš proslavio: ''Izgleda kao da treba grudnjak, kad mu je termin?''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +5 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene