Alba i nasljednice

Bikini mama: Zgodna obitelj kao s reklame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je plaža tako blizu, bilo bi šteta ne iskoristiti svaki sunčani trenutak. Zato je popodne na plaži provela i glumica Jessica Alba.

Lijepa glumica Jessica Alba sa suprugom Cashem Warrenom te kćerkicama, Honor Marie i Haven Garner, se zabavljala na plaži u Malibuu.

Pogledaj i ovo showbuzz Preslatko Beba stigla ranije: Jessica Alba rodila na Silvestrovo

Zgodna mama pažnju je privlačila u ljubičastom bikiniju koji je otkrio njezinu fit liniju, a za dozu modnog šika pobrinula se odjenuvši kaftan tropskog uzorka, šešir i velike sunčane naočale.

>> ONA nezadovoljna svojim tijelom?! 'Imam celulit, strije i salo na trbuhu!'

I njezin suprug Cash je u dobroj formi, pa je pokazao mišiće. Ima li što ljepše vidjeti od sretne obitelji koja zajedno provodi vrijeme? Nije ni čudo da je obitelj Jessice Albe kao s reklame!

No Jessica je naporno radila za svoje tijelo, a nakon drugog poroda bilo joj je teško vratiti stari konfekcijski broj 36. 'Budimo realni, više nemam tijelo 14-godišnjakinje. Mislim da ako se potrudimo odmaknuti od nerealnih ideala, ćemo biti sretniji. Imam celulit, strije i salo na trbuhu', priznala je, no sudeći po zadnjim fotografijama Alba se zaista nema ni oko čega uzrujavati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene