nikome ništa nije jasno

Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 6 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 9 Bianca Censori - 10 Bianca Censori - 11 Bianca Censori - 13 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 2 +24 Bianca Censori - 1 Galerija

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa Bianca Censori spremila se za izlazak sa suprugom u Miamiju, ali ono što je nosila skrenulo je pozornost i s plišane igračke koju je nosila u rukama.

Supruga repera Kanyea Westa, koji u posljednje vrijeme često šokira javnost, Bianca Censori spremila se za izlazak s partnerom u Miamiju, gdje su ih uhvatili tamošnji paparazzi.

Dok je Kanye prošao gotovo nezapaženo u crnoj kožnoj kombinaciji i s maramom na glavi, Bianca se iza njega itekako isticala – i zbog šljokičastog outfita, i zbog detalja koji je nosila u rukama.

Već nekoliko dana Bianca sa sobom nosi plišane medvjede u rukama, a tako je bilo i ovog puta. Plišanac ju je spasio od toga da izloži najintimnije dijelove s prednje strane jer je na sebi nosila samo minijaturni bodi u obliku kupaćeg kostima. Kad se okrenula, pokazala je stražnjicu i gola leđa, a s prednje strane izgledala je kao da ne nosi ništa.

Još jedna stvar koja je privukla pozornost bila je i dijamantna kapica koju je nosila na glavi, a svi su odmah primijetili da s njom nevjerojatno nalikuje na bivšu suprugu Kanyea Kim Kardashian. 

Inače, Bianca i Kanye vjenčali su se u prosincu prošle godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Bianca je ranije optužila svoje prijatelje da su ljubomorni na njezinu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njezin suprug njome manipulira i pretvara je u radikaliziranu verziju svoje bivše supruge Kim Kardashian. Sudeći po najnovijim fotografijama, to mu i uspijeva. 

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nathalie Kelley i Sean Penn - 10 Nathalie Kelley i Sean Penn - 12 Nathalie Kelley i Sean Penn - 6 Nathalie Kelley i Sean Penn - 5 +32 Nathalie Kelley i Sean Penn - 4 Celebrity Tko je 24 godine mlađa djevojka legendarnog glumca? Ima pozamašan popis bivših, a svi je dobro znaju iz jednog spota!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 +25 Salma Hayek - 3 Celebrity Raskošna ljepotica bliži se sedmom desetljeću, ali svoje najjače adute i dalje najradije pokazuje baš u badiću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene