kakav je ovo cirkus?

Grudi je izložila pogledima u prozirnom bodiju, ali ono što je nosila u rukama bilo je još čudnije od njezina bizarnog outfita

Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +19 Kanye West i Bianca Censori Galerija

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa Bianca Censori u posljednje vrijeme u javnosti sa sobom nosi novi detalj, a njezino svako novo pojavljivanje još više zgraža javnost.

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa Bianca Censori opet je bila glavna atrakcija na posljednjem javnom pojavljivanju, a paparazzi su je uhvatili s reperom u Miamiju.

Par koji je česta tema medija prošetao se jednom od galerija, a ono što je Bianca nosila javnost više i ne čudi. Na sebi je imala kombinezon boje kože koji je na gornjem dijelu bio providnog materijala pa su joj tako izvirili i oni najintimniji dijelovi grudi, a kad se okrenula, stražnjica joj je bila čudno utegnuta u bodi.

Na glavi je nosila neobičnu kapu, a mnogi su primijetili da se u posljednje vrijeme u javnosti pojavljuje s jednim novim detaljem. Naime, nosila je velikog plišanog medvjeda bijele boje, a prije nekoliko dana uhvaćena je s drugim plišancem.

Mnogi misle da se iza ovoga opet krije neka Kanyeova poruka jer je poznato da on odlučuje što će Bianca nositi. 

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u prosincu prošle godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao. 

Bianca je ranije optužila svoje prijatelje da su ljubomorni na njezinu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njezin suprug njome manipulira i pretvara je u radikaliziranu verziju svoje bivše supruge Kim Kardashian.

A fotografije koje možete vidjeti u našoj galeriji to i pokazuju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 3 Tomas Ribeiro - 6 Tomas Ribeiro - 5 +26 Tomas Ribeiro - 4 Celebrity Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Desingerica - 6 Desingerica - 5 Desingerica - 2 Desingerica - 1 +4 Desingerica - 3 Celebrity Snimka srpskog repera iz opatijskog kluba zgrozila je javnost: Fanove je gađao čarapama i udarao tenisicama po glavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene