''godinama već...''

Prizori nje ovako odjevene naljutili su Talijane, a evo što je posebno zasmetalo njezinoj obitelji!

Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +19 Bianca Censori i Kanye West - 4 Galerija

Bianca Censori, supruga Kanyea Westa, naljutila je svoju rodbinu ponašanjem, a posebno su joj zamjerili jer ih nije posjetila iako je bila u Italiji.

Bianca Censori, supruga Kanyea Westa, ima talijanske korijene, a svojim nedavnim ponašanjem na odmoru razljutila je talijanski dio svoje obitelji.

Naime, Bianca je s Westom neko vrijeme bila na odmoru u Italiji, par je proteklih mjeseci posjetio Veneciju, Milano i Firencu, ali nisu posjetili nikoga od njezine rodbine.

Njezina sestrična Fabiola Censori kaže da je Bianca potpuno ignorirala svoju obitelj.

"Godinama nismo vidjeli nikoga iz Biancine obitelji. Najstarija djeca mog ujaka dolazila su neko vrijeme u posjete, ali su prestali dolaziti u Italiju prije mnogo godina. Nikad nisam upoznala Biancu, ali voljela bih. Šteta što nas nije došla posjetiti dok je bila u Italiji na odmoru. Mogli smo joj pokazati gdje su odrasli njezin tata, njegova braća i sestre, baka i djed. Njezin tata došao je ovamo prije mnogo godina i proveli smo prekrasnu večer zajedno s cijelom obitelji. Bilo je divno vidjeti ga, ali što se tiče Biance i Kanyea, nemam komentara. Osjećamo se zapostavljeno", rekla je Fabiola.

Druga rođakinja Andrea kaže da također nikad nije upoznala Biancu, ali da se nada da će ih posjetiti kada ponovno dođe u Italiju. Biancin djed i baka Filippo i Grazia Censori emigrirali su iz primorskog grada Giulianova, u talijanskoj pokrajini Teramo, 1960. sa svoje petero djece. Obitelj se potom preselila u potrazi za novim životom.
Rodbinu je razljutila time što ih nije posjetila, a ostatak javnosti razljutila je svojim kontroverznim outfitima zbog kojih su Talijani čak tražili i da dobije zabranu pristupa državi.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, Bianci zbog razgolićenih izdanja prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura, a ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u prosincu prošle godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari grudi prekrila biserima, ali trbuh je jedino u što se gledalo: ''Definicija najbolje verzije sebe!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić golišavom fotografijom javila se iz Barcelone, fanovi se ne mogu nadiviti njezinom savršenom tijelu, ona tvrdi da ne koristi filtere!

A s Biancom se vjenčao samo dva mjeseca nakon što je finalizirana rastava od Kim. Mnogi nisu vjerovali da se to uistinu dogodilo, međutim, Daily Mail došao je do bračne dozvole koja dokazuje da su se zaista vjenčali 20. prosinca 2022., a za to su koristili takozvanu povjerljivu bračnu dozvolu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 2 Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput objavila selfie iz kreveta s mužem i sinom koji je uhvatio upravo Bloom: ''Stvarno ne znam na koga je!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna - 1 Madonna - 2 Madonna - 3 +26 Madonna - 3 Celebrity Madonna uplašila sve oteklinama na licu koje nije lijepo vidjeti, evo što joj se dogodilo po mišljenju stručnjaka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene