teško se miri s gubitkom

Barbara Nola podijelila uspomenu s Lukasom koja tjera suze na oči: "Teško je išta napisati sada..."

Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas i Barbara Nola - 3 Igor Kralj/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Lukasa Nolu - 7 Lukas i Barbara Nola - 2 Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas i Barbara Nola - 4 Lukas i Barbara Nola - 5 Lukas i Barbara Nola - 6 Lukas i Barbara Nola - 7 Lukas i Barbara Nola - 8 Lukas i Barbara Nola - 9 Lukas i Barbara Nola - 10 +9 Lukas i Barbara Nola - 11 Galerija

Barbara Nola prisjetila se pokojnog supruga Lukasa njihovom romantičnom fotografijom iz mladosti.

Glumica Barbara Nola teško se miri s gubitkom supruga Lukasa Nole, koji je preminuo u 59. godini.

Pogledaj i ovo Barbara i Lukas Nola ''Otišli smo na odmor i...'' Naša glumica otvorila dušu o prerano preminulom suprugu i cijenjenom hrvatskom redatelju: ''Jako se naglo sve to dogodilo i završilo...''

Na svojem profilu na Facebooku sada je objavila jednu njihovu romantičnu fotografiju iz mladosti na kojoj su sretni i zaljubljeni, a prizor je brojnim njezinim pratiteljima izmamio suze na oči.

"Koja tuga...", "Teško je išta napisati sada", "Vaša ljubav nadahnjuje", "Prebolno", neki su od komentara ispod Barbarine objave, a primila je i brojne izraze sućuti.

Barbara i Lukas u braku su bili od 1994. godine i dobili su dvoje djece, sina Jakova i kćer Maru. Supružnici su zajedno i radili na nekoliko projekata, a Barbara je često isticala da su joj to najdraže uloge i da obožava raditi s njim jer je na setu smiren, autoritativan i zna što hoće, dok je Lukas govorio da mu je bilo lakše raditi sa suprugom jer je poznaje.

Podsjetimo, Lukas je 29. listopada izgubio bitku s teškom bolesti koja mu je dijagnosticirana 2014. godine. Na posljednji počinak ispraćen je prošli petak na zagrebačkom Krematoriju, na kojem su se od njega oprostili obitelj, kolege i prijatelji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović Finalisti showa Ples sa zvijezdama Filip Vidović - 1 +14 Filip Vidović - 2 Celebrity Naš glumac i plesačica raskinuli zaruke nekoliko mjeseci prije vjenčanja, ovako su donedavno pričali jedno o drugome!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Dević - 1 Andrea Dević - 4 Andrea Dević - 13 Andrea Dević - 14 +9 Andrea Dević - 2 Celebrity Zbog MasterChefa je nakon pet godina napustila posao u struci, a rizik se isplatio: "Već imam neke ponude"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene