Jako emotivno

Obitelj i prijatelji opraštaju se od voljenog Lukasa Nole, nekima je bilo teško suzdržati suze: "Nadao sam se da ovaj dan neće doći"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Lukasa Nolu - 4 Komemoracija za Lukasa Nolu - 2 Komemoracija za Lukasa Nolu - 6 Komemoracija za Lukasa Nolu - 5 Komemoracija za Lukasa Nolu - 7 Komemoracija za Lukasa Nolu - 8 Komemoracija za Lukasa Nolu - 1 Komemoracija za Lukasa Nolu - 3 Komemoracija za Lukasa Nolu - 8 Komemoracija za Lukasa Nolu - 7 +20 Komemoracija za Lukasa Nolu - 6 Galerija

U Zagrebu je održana komemoracija za Lukasa Nolu, na koju su stigla brojna poznata lica iz domaće javnosti.

U zagrebačkom kinu Tuškanac održana je komemoracija za preminulog redatalja Lukasa Nolu, koji je preminuo nakon duge i teške bolesti, a brojni kolege, prijatelji i članovi obitelji došli su mu odati počast i oprostiti se od njega.

Pogledaj i ovo Barbara i Lukas Nola stigla se oprostiti Barbara Nola prvi put nakon smrti supruga Lukasa progovorila o najtežim trenucima: "U tih posljednjih 15 minuta..."

Među njima su bili i Lukasova neutješna supruga Barbara Nola, koja ih je sve dočekala, sin Jakov, kćer Mara i brat Filip Nola, a od brojnih poznatih lica iz javnog života viđeni su Vinko Brešan, Bojana Gregorić Vejzović, Višnja Babić, Urša Raukar, Filip Šovagović, Igor Mešin, Hrvoje Hribar, Dalibor Matanić, Goran Bogdan, Ivana Roščić, Nina Violić, Nataša Janjić i mnogi drugi.

Komemoracija je započela pjesmom "Whoa! I Feel Good", pjesmom Jamesa Browna, a njegova supruga Barbara uoči komemoracije na društvenim je mrežama pozvala sve da dođu pokušati proslaviti njegov život.

"Dragi prijatelji, došli smo slaviti Lukasov život. Urlali smo noćima, pjevali, bolovali, Barbara i ti ste nam bili utočište", izjavila je glumica Jelena Miholjević, koja je među prvima izašla na pozornicu kako bi održala govor posvećen Lukasu.

"Nadao sam se nekako da ovaj dan neće doći, da će Lukas izvesti još jednom neki svoj trik, svoj manevar, znate ono kad dobar redatelj pola sata prije kraja snimanja, znajući da ima još tri kadra do kraja, spasi stvari i spoji te kadrove u jedan. A Lukas je bio prokleto dobar redatelj. Bio je drugačiji, originalan, hrabar. Dok veliki broj nas redatelja traži svoj prepoznatljiv stil, takozvani potpis, Lukas je svoj našao već u prvom filmu. Nakon njegovih filmova išli bismo svojim kućama razmišljajući o onom što smo vidjeli, slagali kockice, pokušavali naći ono neizrečeno. Za mene je bio jedan od najvećih umjetnika među nama. Jedan od onih kolega zaslužan za osnivanje Društva hrvatskih filmskih redatelja. Jedan od najvećih boraca. Koliko god da smo bili kolege, bio mi je i važan prijatelj", rekao je u suzama redatelj Danilo Šerbedžija.

Posljednji ispraćaj Lukasa Nole bit će održan na zagrebačkom krematoriju u petak, 4. studenog u 14 sati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Boris Novković +26 Severina i Boris Novković Nekad i sad Isplivale Sevkine fotke iz 2006. godine, u haljini s prorezom spuštala se do poda, a pratio ju je i tadašnji dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene